• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 09004 cijferbandstempel

Colop 09004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 9 mm.

14,53 Excl. btw
17,58 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Handstempel Colop 09004: Flexibel en Nauwkeurig

De Cijferband Handstempel Colop 09004 biedt een eenvoudige en effectieve oplossing voor al uw stempelbehoeften. Met de mogelijkheid om vier afzonderlijke cijfers te draaien, biedt deze stempel u maximale flexibiliteit en precisie bij het markeren en coderen van belangrijke gegevens. De schrifthoogte van 9 mm zorgt ervoor dat uw afdrukken duidelijk leesbaar zijn, zelfs op kleinere oppervlakken.

 

Kenmerken:

  • Handige handstempel voor cijferafdrukken
  • 4 draaibare cijferbanden (0-9 en / - . )
  • Afdrukhoogte van 9 mm voor goede leesbaarheid
  • Optionele banden met speciale tekens beschikbaar
  • Vereist een apart stempelkussen (los verkrijgbaar)

 

Waarop te letten bij uw keuze:

Bij het selecteren van de juiste stempelkussen en stempelinkt voor uw Cijferband Handstempel Colop 09004, is het van cruciaal belang om rekening te houden met de ondergrond waarop u de stempel wilt afdrukken. De eigenschappen van de ondergrond bepalen de optimale inktkeuze en het geschikte stempelkussen. We bieden een scala aan stempelkussens en inkten om aan verschillende behoeften te voldoen.

Voor afdrukken op diverse materialen en oppervlakken raden we aan om ons team te raadplegen voor advies over de beste inktkeuze en stempelkussen.

Aanvullende Opties:

De Cijferband Handstempel Colop 09004 kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Als u speciale tekens of symbolen nodig heeft die niet standaard op de cijferbanden staan, staan we klaar om u te helpen. Neem contact met ons op via e-mail voor offertes en aanvullende informatie over aangepaste opties.

 

Voor een nauwkeurige, flexibele, en duurzame cijferstempelervaring is de Cijferband Handstempel Colop 09004 de ideale keuze. Bestel vandaag nog en vereenvoudig uw stempelwerk met gemak en precisie.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.