• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 03000 datumstempel

Colop 09000

Colop 09000. Hand-datumstempel, schrifthoogte 9 mm.

18,09 Excl. btw
21,89 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop 09000 Handstempel met Doordraaibare Datum

De Colop 09000 is de perfecte oplossing voor al uw datumeerstempelbehoeften. Deze handstempel is ontworpen voor efficiëntie en precisie, met een doordraaibare datumfunctie waarmee u eenvoudig en nauwkeurig datums kunt markeren op verschillende documenten en materialen. Met een afdrukhoogte van 9 mm en de mogelijkheid om de datum in letters weer te geven, is deze stempel ideaal voor professioneel gebruik.

 

Kenmerken:

Doordraaibare Datum: De Colop 09000 is uitgerust met een handige doordraaibare datumfunctie, waardoor u moeiteloos datums kunt instellen en stempelen.

Inktkussen: Let op dat dit product geen ingebouwd inktkussen heeft. U kunt apart een inktkussen bestellen om met uw stempel te gebruiken.

Inktsoorten: U heeft de keuze tussen twee soorten inkt voor uw inktkussen:

  • Standaard Inkt op Waterbasis: Deze inkt is geschikt voor de meeste toepassingen en is milieuvriendelijk.
  • Sneldrogende Inkt op Non-Poreuze Oppervlakten: Ideaal voor materialen zoals plastic, metaal en glas, waar snelle droging essentieel is.

Afdrukhoogte: De stempel heeft een afdrukhoogte van 9 mm, waardoor uw datums duidelijk en leesbaar zijn.

Duurzaamheid: De Colop 09000 is vervaardigd met hoogwaardige materialen en is ontworpen voor langdurig gebruik, waardoor het een kosteneffectieve en duurzame keuze is.

 

Of u nu datums moet markeren op documenten, labels, of andere materialen, de Colop 09000 Handstempel met Doordraaibare Datum biedt betrouwbaarheid en precisie. Bestel vandaag nog uw stempel en het gewenste inktkussen om uw workflow te verbeteren en professionele resultaten te behalen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.