• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 07010 cijferbandstempel

Colop 07010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm.

30,20 Excl. btw
36,54 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 07010 Handstempel - Handig, veelzijdig en op maat!

De Cijferband Colop 07010 is een gebruiksvriendelijke handstempel met 10 cijfers, inclusief de cijfers 0 tot 9 en enkele speciale tekens zoals / en -. Elke cijferband is afzonderlijk doordraaibaar, wat een nauwkeurige en eenvoudige aanpassing van de gewenste cijfercombinatie mogelijk maakt. Met een afdrukhoogte van 7 mm is deze stempel ideaal voor duidelijke en leesbare afdrukken.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met 10 cijferbanden (0-9 en / - . )
  • Schrifthoogte: 7 mm voor heldere afdrukken
  • Afzonderlijk doordraaibare cijferbanden voor eenvoudige aanpassingen

 

Optioneel aanpassen:

  • Voor speciale tekens, zoals letters, symbolen of andere cijferreeksen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail voor een offerte op maat. We kunnen aan uw specifieke behoeften voldoen.

 

Aanbevolen accessoire:

  • Een los stempelkussen is vereist voor gebruik met deze handstempel. We bieden een reeks stempelkussens aan die compatibel zijn met uw stempel. Let op de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken, aangezien dit de keuze van stempelinkt beïnvloedt. Ons assortiment stempelkussens en stempelinkten helpt u de perfecte combinatie te vinden voor uw toepassing.

 

De Cijferband Colop 07010 Handstempel is een betrouwbare en veelzijdige keuze voor een breed scala aan toepassingen. Of het nu gaat om administratieve taken, logistieke operaties of het markeren van producten, deze stempel staat altijd paraat om u te ondersteunen. Bestel vandaag nog uw handige cijferband stempel en maak uw stempelafdrukken efficiënter en professioneler!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.