• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 07008 cijferbandstempel

Colop 07008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm

20,24 Excl. btw
24,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 07008 Handstempel - Voor nauwkeurige afdrukken

De Cijferband Colop 07008 is een veelzijdige handstempel met 8 afzonderlijk doordraaibare cijfers, waardoor u eenvoudig aangepaste combinaties kunt maken. Met een afdrukhoogte van 7 mm is deze stempel perfect voor het duidelijk markeren van documenten, formulieren en andere belangrijke papieren. De stempel is geschikt voor zowel professioneel als persoonlijk gebruik en biedt u de flexibiliteit die u nodig heeft bij het stempelen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 8 cijfers (0-9 en / - . ) voor nauwkeurige afdrukken.
  • Schrifthoogte van 7 mm voor duidelijke leesbaarheid.
  • Mogelijkheid om banden met andere speciale tekens te verkrijgen.
  • Afzonderlijk doordraaibare cijfers voor het maken van aangepaste combinaties.
  • Ideaal voor het markeren van documenten en formulieren.

 

Let op: Om de best mogelijke resultaten te behalen, is een los stempelkussen vereist. We bieden een assortiment stempelkussens en stempelinkten aan waaruit u kunt kiezen. Het is essentieel om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt afdrukken, omdat dit de inktkeuze en de geschikte stempelkussens bepaalt.

 

Indien u een ander speciaal teken nodig heeft dat niet beschikbaar is op de standaard cijferband, stuur ons dan een e-mail met uw verzoek. We zullen u graag een offerte bezorgen voor een aangepaste cijferband die aan uw behoeften voldoet.

 

Met de Cijferband Colop 07008 handstempel kunt u snel en moeiteloos essentiële informatie afdrukken en zorgen voor een professionele uitstraling van uw documenten. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de betrouwbaarheid van deze hoogwaardige cijferstempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.