• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 07006 cijferbandstempel

Colop 07006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 7 mm

15,34 Excl. btw
18,56 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 07006: Handstempel met 6 afzonderlijk doordraaibare cijfers

De Cijferband Colop 07006 is een veelzijdige handstempel die perfect is voor het markeren van cijferreeksen. Met 6 afzonderlijk doordraaibare cijfers, inclusief de cijfers 0-9 en speciale tekens zoals '/', '-', en '.', biedt deze stempel u de flexibiliteit om diverse combinaties te creëren. Met een schrifthoogte van 7 mm kunt u gemakkelijk leesbare afdrukken maken op verschillende ondergronden.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 6 afzonderlijk doordraaibare cijfers (0-9 en / - . ).
  • Schrifthoogte van 7 mm voor duidelijke afdrukken.
  • Mogelijkheid om andere speciale tekens te verkrijgen. Neem contact met ons op via e-mail voor een offerte als u aangepaste banden met speciale tekens wilt.

 

Let op:

  • Deze stempel vereist een los stempelkussen voor gebruik. We bieden een assortiment stempelkussens en stempelinkten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Zorg ervoor dat u de juiste stempelinkt en stempelkussen kiest op basis van de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De ondergrond bepaalt de geschikte inktkeuze en stempelkussenopties.

 

Met de Cijferband Colop 07006 kunt u nauwkeurige en professionele afdrukken maken, ideaal voor administratieve taken, nummering van documenten, of elke andere situatie waarin u cijferreeksen moet weergeven. Ontdek de veelzijdigheid van deze handige cijferstempel en maak uw bestelling vandaag nog!

Voor verdere vragen of als u een offerte wilt aanvragen voor aangepaste tekens, staan wij altijd klaar om u te helpen. Stuur ons gewoon een e-mail en we helpen u graag verder.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.