• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 03010 cijferbandstempel

Colop 05012

Cijferbandstempel met 12 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm.

17,76 Excl. btw
21,49 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 05012: Handstempel met 12 cijfers voor veelzijdig stempelgemak

Met de Cijferband Colop 05012 haalt u een handstempel in huis die een efficiënte en veelzijdige oplossing biedt voor uw stempelbehoeften. Met 12 afzonderlijk doordraaibare cijfers, inclusief nummers 0-9 en enkele speciale tekens zoals "/", "-" en ".", is deze stempel perfect voor het snel en nauwkeurig afdrukken van getallen, datums, en meer.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Schrifthoogte: 5 mm, zorgt voor duidelijke en goed leesbare afdrukken.
  • Mogelijkheid om speciale tekens te gebruiken voor extra flexibiliteit in uw stempelwerk.
  • Gemakkelijk te gebruiken, dankzij de afzonderlijk instelbare cijfers.
  • Duurzaam en stevig ontwerp voor een lange levensduur.

 

Let op: Los stempelkussen vereist Om de Cijferband Colop 05012 te gebruiken, heeft u een los stempelkussen nodig. We bieden verschillende stempelkussens en stempelinkten aan, zodat u de perfecte combinatie kunt vinden voor uw specifieke behoeften.

 

Inkt en stempelkussen keuzes Bij het selecteren van de juiste inkt en stempelkussen is het van cruciaal belang om te overwegen waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. Verschillende ondergronden vereisen verschillende inkttypen en stempelkussens om het beste resultaat te bereiken. Ons assortiment biedt u meerdere opties om aan te passen aan uw specifieke toepassingen.

 

Speciale tekens en offerteaanvragen De Cijferband Colop 05012 is standaard uitgerust met cijfers 0-9 en enkele speciale tekens. Heeft u behoefte aan andere speciale tekens? Stuur ons een e-mail en vraag een offerte aan voor aangepaste banden met de gewenste tekens.

 

Met de Cijferband Colop 05012 bent u verzekerd van hoogwaardige afdrukken en een gebruiksvriendelijke stempelervaring. Of u nu datums, prijzen, identificatienummers of iets anders moet markeren, deze cijferstempel is uw betrouwbare stempelpartner. Bestel vandaag nog en ontdek het gemak van deze veelzijdige handstempel!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.