• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 03010 cijferbandstempel

Colop 05010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm.

14,65 Excl. btw
17,73 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 05010 Handstempel - Voor Precieze en Veelzijdige Afdrukken

 

Productomschrijving: 

De Cijferband Colop 05010 Handstempel is een hoogwaardige handstempel die perfect geschikt is voor nauwkeurige en veelzijdige afdrukken. Met 10 afzonderlijk doordraaibare cijfers, inclusief cijfers 0-9 en speciale tekens zoals /, -, en ., biedt deze stempel u een reeks mogelijkheden om uw boodschap over te brengen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukhoogte: 5 mm voor duidelijke en goed leesbare resultaten.
  • Mogelijkheid om speciale tekens toe te voegen aan uw afdrukken, waardoor u uw boodschap kunt personaliseren.
  • Nauwkeurig en gebruiksvriendelijk ontwerp voor moeiteloos stempelen.
  • Duurzame constructie voor langdurig gebruik zonder compromissen op kwaliteit.

 

Stempelkussen en Stempelinkt: Houd bij het kiezen van het stempelkussen en de stempelinkt rekening met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. De eigenschappen van de ondergrond, zoals absorptievermogen en textuur, zullen van invloed zijn op de inktkeuze en het stempelkussen. Gelukkig bieden wij een assortiment stempelkussens en stempelinkten om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Aanvragen voor Speciale Tekens: Heeft u speciale tekens nodig die niet standaard in de cijferband zijn opgenomen? Geen probleem! Stuur ons een e-mail met uw verzoek, en wij zullen u graag voorzien van een offerte voor een aangepaste cijferband met de gewenste speciale tekens.

 

Met de Cijferband Colop 05010 Handstempel bent u verzekerd van een professioneel hulpmiddel om uw stempelbehoeften te vervullen. Of het nu gaat om nummering, codering, datering of andere toepassingen, deze handstempel biedt betrouwbare en consistente resultaten.

Bestel nu uw Cijferband Colop 05010 Handstempel en maak uw stempelafdrukken efficiënter dan ooit tevoren!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.