• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Cijferbandstempel - 8 banden

Colop 05008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm

9,69 Excl. btw
11,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 05008: Handstempel met 8 afzonderlijk doordraaibare cijfers en afdrukhoogte van 5 mm.

De Cijferband Colop 05008 is een veelzijdige handstempel die perfect is voor het nauwkeurig markeren van nummers en data. Met 8 afzonderlijk doordraaibare cijfers biedt deze stempel u de flexibiliteit om verschillende combinaties te maken en herhaalde afdrukken te vermijden. De afdrukhoogte van 5 mm zorgt voor duidelijke en goed leesbare afdrukken.

 

Kenmerken:

  • Handstempel met 8 afzonderlijk doordraaibare cijfers.
  • Afdrukhoogte van 5 mm voor heldere en scherpe afdrukken.
  • Mogelijkheid om speciale tekens te gebruiken, zoals '/', '-', en '.' voor meer veelzijdigheid (voor andere speciale tekens, neem contact met ons op voor een offerte).

 

Los stempelkussen voor de Colop 05008:

Bij deze cijferband handstempel is een los stempelkussen vereist om inkt op te nemen en een schone afdruk te garanderen. Wij bieden een scala aan stempelkussens, zodat u kunt kiezen welke het beste past bij uw behoeften.

 

Stempelinkten:

Bij het selecteren van de juiste stempelinkt is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. De ondergrond bepaalt welke inkt het meest geschikt is voor uw toepassing. Wij hebben diverse stempelinkten beschikbaar om aan uw specifieke eisen te voldoen.

 

Voor een offerte voor een cijferband met andere speciale tekens, stuur ons alstublieft een e-mail met uw wensen, en wij helpen u graag verder.

 

Met de Cijferband Colop 05008 heeft u een betrouwbare en veelzijdige stempel in handen die perfect is voor het markeren van cijfers en data op diverse materialen. Investeer in kwaliteit en precisie met deze hoogwaardige handstempel. Neem vandaag nog contact met ons op en plaats uw bestelling!

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.