• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Cijferbandstempel 6 banden - 5mm

Colop 05006

Cijferbandstempel met 6 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm

7,43 Excl. btw
8,99 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 05006: Handstempel met 6 draaibare cijfers en veelzijdige afdrukmogelijkheden

De Cijferband Colop 05006 is een veelzijdige handstempel die perfect is voor het duidelijk markeren van cijferreeksen. Met zijn 6 afzonderlijk draaibare cijfers, inclusief de cijfers 0 tot 9 en de symbolen "/", "-" en ".", biedt deze stempel maximale flexibiliteit voor uw stempelbehoeften.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukhoogte: 5 mm - Hiermee kunt u een duidelijke en goed leesbare afdruk maken.
  • Uitbreidbare opties - Naast de standaard cijferbanden zijn er ook banden beschikbaar met andere speciale tekens. Als u een specifiek teken wilt dat niet op de standaardbanden staat, stuur ons dan een e-mail en vraag een offerte aan.

 

Let op het volgende bij het kiezen van het juiste stempelkussen en stempelinkt:

  • Ondergrond - De aard van het materiaal waarop u de cijferstempel wilt afdrukken, bepaalt de keuze van de stempelinkt en het stempelkussen. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie kiest om een heldere en duurzame afdruk te garanderen.
  • Veelzijdige opties - We bieden een breed scala aan stempelkussens en stempelinkten die geschikt zijn voor verschillende ondergronden en toepassingen. Ontdek onze selectie en kies degene die het beste bij uw behoeften past.

 

De Cijferband Colop 05006 is ideaal voor gebruik in diverse omgevingen, zoals kantoren, magazijnen, administratie, onderwijs en meer. Het nauwkeurig markeren van cijfers en speciale tekens was nog nooit zo eenvoudig!

 

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bestelling te plaatsen of voor eventuele vragen over de Cijferband Colop 05006. Wij staan klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.