• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 09004 cijferbandstempel

Colop 05004

Cijferbandstempel met 4 cijfers (0-9). Schrifthoogte 5 mm

6,78 Excl. btw
8,20 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 05004: Handstempel met Doordraaibare Cijfers en 5 mm Afdrukhoogte

De Cijferband Colop 05004 is een veelzijdige handstempel met 4 cijfers (0-9 en / - . ) die ieder afzonderlijk doordraaibaar zijn. Met een afdrukhoogte van 5 mm biedt deze stempel een duidelijke en professionele afdruk voor uw documenten en materialen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 4 cijferbanden (0-9 en / - . ).
  • Ieder cijfer is afzonderlijk doordraaibaar voor maximale flexibiliteit.
  • Schrifthoogte van 5 mm voor een heldere en goed leesbare afdruk.
  • Optionele banden met andere speciale tekens beschikbaar (neem contact op voor een offerte).

 

Let op: Stempelkussen vereist

Om gebruik te kunnen maken van de Cijferband Colop 05004 is een los stempelkussen vereist. Gelukkig bieden wij een scala aan stempelkussens en stempelinkten die u kunt kiezen op basis van de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. De keuze van het stempelkussen en de inkt is afhankelijk van het materiaal waarop u stempelt. Zorg ervoor dat u de juiste combinatie selecteert voor het beste en duurzame resultaat.

 

Mogelijkheden voor andere tekens

Heeft u specifieke behoeften voor tekens die niet in de standaard cijferbanden worden weergegeven? Geen probleem! U kunt ons een e-mail sturen om aan te geven welke speciale tekens u nodig heeft. Wij kunnen u voorzien van banden die voldoen aan uw unieke vereisten. Vraag gerust een offerte aan voor deze aanpassingen.

Met de Cijferband Colop 05004 haalt u een betrouwbare en aanpasbare stempel in huis die perfect is voor het markeren van belangrijke data, nummers, en andere informatie. Investeer vandaag nog in deze handige cijferstempel voor een efficiënte en professionele werkomgeving.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.