• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 03010 cijferbandstempel

Colop 04010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 4 mm.

13,80 Excl. btw
16,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 04010 - Handstempel voor nauwkeurige cijferafdrukken

De Cijferband Colop 04010 is een hoogwaardige handstempel die perfect is voor het maken van nauwkeurige cijferafdrukken. Met zijn 10 afzonderlijk doordraaibare cijfers biedt deze stempel veel flexibiliteit voor verschillende toepassingen. Of u nu datums, serienummers, prijzen, of andere numerieke gegevens moet afdrukken, deze stempel staat altijd paraat.

 

Kenmerken:

  • Aantal cijfers: 10 (0-9 en speciale tekens: / - . )
  • Schrifthoogte: 3 mm
  • Afdrukhoogte: 4 mm
  • Mogelijkheid tot het verkrijgen van banden met andere speciale tekens (Vraag een offerte aan via e-mail)

 

Gebruiksvriendelijk en duurzaam: De Cijferband Colop 04010 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak en duurzaamheid. Het doordraaibare mechanisme zorgt ervoor dat u moeiteloos de gewenste cijfercombinatie kunt selecteren voor elke afdruk. De stempel is vervaardigd uit hoogwaardige materialen, waardoor hij lang meegaat en bestand is tegen dagelijks intensief gebruik.

 

Stempelkussen en stempelinkten: Om de Cijferband Colop 04010 optimaal te gebruiken, heeft u een los stempelkussen nodig. We bieden een scala aan stempelkussens en stempelinkten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Het type ondergrond waarop u de cijferstempel wilt afdrukken, bepaalt welke inkt het meest geschikt is voor uw toepassing. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

 

Veelzijdigheid en maatwerk: Deze cijferband handstempel met zijn 10 cijfers is zeer veelzijdig en kan worden aangepast aan uw specifieke wensen. Als u andere speciale tekens nodig heeft dan de standaard cijfers, kunnen we u een op maat gemaakte oplossing bieden. Stuur ons simpelweg een e-mail met uw verzoek en we zullen u graag een offerte bezorgen.

 

Bestel vandaag nog: Maak uw stempelwerk efficiënter en nauwkeuriger met de Cijferband Colop 04010. Bestel vandaag nog en ervaar zelf het gemak en de kwaliteit van deze handstempel. Neem contact met ons op voor advies op maat of voor het aanvragen van een offerte voor speciale tekens. Wij staan klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.