• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 04008 cijferbandstempel

Colop 04008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 4 mm

9,24 Excl. btw
11,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 04008: Handstempel voor veelzijdig afdrukken

De Cijferband Colop 04008 is een robuuste en veelzijdige handstempel, ontworpen om aan al uw afdrukbehoeften te voldoen. Met zijn 8 afzonderlijk doordraaibare cijfers biedt deze stempel u de mogelijkheid om nauwkeurige en duidelijke afdrukken te maken. Met een afdrukhoogte van 4 mm is deze stempel perfect voor verschillende toepassingen, zowel op kantoor als in het magazijn.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Handstempel met 8 cijfers (0-9 en / - . )
  • Afzonderlijk doordraaibare cijfers voor nauwkeurige afdrukken
  • Afdrukhoogte van 4 mm voor duidelijke weergave
  • Geschikt voor diverse toepassingen

 

Optionele toevoegingen voor de Colop 04008:

Stempelkussen: Een los stempelkussen is vereist voor het gebruik van de Cijferband Colop 04008. We bieden een selectie van hoogwaardige stempelkussens aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 

Stempelinkten: Kies uit ons assortiment stempelinkten, afhankelijk van het oppervlak waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. De ondergrond speelt een cruciale rol bij het bepalen van de juiste inktkeuze. Onze deskundige adviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

 

Speciale tekens: Naast de standaard cijfers en enkele symbolen, kunnen we ook banden leveren met andere speciale tekens. Als u een specifiek teken nodig heeft, stuur ons dan een e-mail en vraag een offerte aan. We staan klaar om aan uw unieke wensen te voldoen.

 

Met de Cijferband Colop 04008 heeft u de flexibiliteit om afdrukken te maken die voldoen aan uw exacte specificaties. Of het nu voor administratieve doeleinden, inventarisbeheer of identificatie van producten is, deze stempel is uw betrouwbare partner voor professionele afdrukken.

 

Let op: Voor aanvullende vragen, op maat gemaakte tekens of offerteaanvragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via e-mail. Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen met al uw stempelbehoeften.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.