• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop 03010 cijferbandstempel

Colop 03010

Cijferbandstempel met 10 cijfers (0-9). Schrifthoogte 3 mm.

13,80 Excl. btw
16,70 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 03010 Handstempel

 

De Cijferband Colop 03010 Handstempel is een veelzijdige en handige stempel die perfect geschikt is voor het markeren van belangrijke cijfercombinaties. Met zijn 10 afzonderlijk doordraaibare cijfers, variërend van 0 tot 9 en inclusief tekens zoals '/' en '-', kunt u moeiteloos de gewenste combinaties creëren voor uw specifieke toepassingen.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukhoogte: 3 mm - zorgt voor duidelijk leesbare en professionele afdrukken.
  • Duurzaam en betrouwbaar - ontworpen voor langdurig gebruik zonder in te leveren op kwaliteit.
  • Ergonomisch ontwerp - biedt comfort tijdens het stempelen voor langere periodes.

 

Benodigdheden:

  • Los stempelkussen - zorgt voor een soepele inkttoevoer voor consistente resultaten.
  • Stempelinkten - meerdere opties beschikbaar om de perfecte inkt te kiezen voor uw specifieke ondergrond.

 

Opmerking: Bij het kiezen van de juiste stempelinkt en het stempelkussen, is het essentieel om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt afdrukken. Verschillende materialen vereisen verschillende soorten inkt voor de beste resultaten. Indien u speciale tekens of andere aanpassingen aan de cijferband wenst, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Stuur ons een e-mail en vraag gerust een offerte aan voor uw specifieke wensen.

 

Met de Cijferband Colop 03010 Handstempel kunt u moeiteloos nauwkeurige en duidelijke cijferafdrukken maken, waardoor het een essentieel hulpmiddel is voor een verscheidenheid aan administratieve, logistieke en organisatorische toepassingen. Voeg dit veelzijdige en betrouwbare stempelproduct toe aan uw kantoorbenodigdheden voor een efficiënte en professionele stempelervaring.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.