• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Cijferbandstempel 8 banden 3 mm

Colop 03008

Cijferbandstempel met 8 cijfers (0-9). Schrifthoogte 3 mm.

8,88 Excl. btw
10,74 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Cijferband Colop 03008 - Handstempel voor nauwkeurige en veelzijdige afdrukken

De Cijferband Colop 03008 is een hoogwaardige handstempel die uitermate geschikt is voor het maken van nauwkeurige en professionele afdrukken. Met deze stempel kunt u moeiteloos cijfercombinaties vormen, aangezien elk van de 8 cijfers afzonderlijk doordraaibaar is. Of u nu datums, nummers of andere belangrijke informatie wilt afdrukken, deze stempel biedt ultieme flexibiliteit en gebruiksgemak.

 

Belangrijkste kenmerken:

  • Afdrukhoogte: 3 mm voor duidelijk leesbare resultaten.
  • Mogelijkheid tot afdrukken van cijfers 0-9, en speciale tekens zoals "/", "-", en ".".
  • Optionele aanpassing met speciale tekens: Als u andere speciale tekens nodig heeft, kunt u een e-mail sturen en een offerte aanvragen voor een aangepaste cijferband.

 

Stempelkussen en inktkeuze: Voor optimale prestaties van de Cijferband Colop 03008 is een los stempelkussen vereist. Bij de keuze van het stempelkussen en de stempelinkt is het belangrijk om rekening te houden met de ondergrond waarop u de cijferstempel wilt gebruiken. Verschillende ondergronden kunnen namelijk verschillende inkten vereisen voor de beste resultaten.

 

Let op:

  • Bij het bestellen van de Cijferband Colop 03008 heeft u de keuze uit meerdere stempelkussens en stempelinkten.
  • Controleer zorgvuldig welke ondergrond u wilt bestempelen, want dit beïnvloedt de keuze van de inkt en het stempelkussen.

 

Met de Cijferband Colop 03008 haalt u een duurzame en veelzijdige handstempel in huis die aan al uw afdrukbehoeften voldoet. Zorg voor een professionele uitstraling op uw documenten, verpakkingen of andere materialen met deze betrouwbare cijferstempel. Bestel vandaag nog en ervaar het gemak en de precisie van de Colop 03008!

 

Hoe een aangepaste cijferband aanvragen: Heeft u specifieke behoeften voor uw afdrukken en wilt u andere speciale tekens toevoegen aan de cijferband? Geen probleem! Stuur ons simpelweg een e-mail met uw verzoek voor aangepaste cijferbanden. Ons team staat klaar om u te helpen en zal een offerte op maat maken op basis van uw vereisten. Zo krijgt u een cijferband die perfect aansluit bij uw unieke behoeften.

 

Kies het juiste stempelkussen en de geschikte inkt: Om de beste resultaten te behalen met uw Cijferband Colop 03008, is het van essentieel belang om het juiste stempelkussen en de geschikte inkt te kiezen. Voor poreuze oppervlakken zoals papier is een ander type inkt nodig dan voor niet-poreuze oppervlakken zoals plastic of metaal. Onze klantenservice staat klaar om u te adviseren over de beste stempelkussen- en inktcombinaties voor uw specifieke toepassingen.

 

Duurzaamheid en kwaliteit gegarandeerd: De Cijferband Colop 03008 is vervaardigd van hoogwaardige materialen, wat zorgt voor een lange levensduur en consistentie in afdrukresultaten. De nauwkeurige constructie van de cijferbanden en het soepele draaimechanisme maken het gebruik van deze handstempel een plezierige ervaring.

 

Perfect voor dagelijks gebruik: Of u nu dagelijks veel stempelwerk heeft of af en toe een afdruk moet maken, de Cijferband Colop 03008 biedt de betrouwbaarheid en veelzijdigheid die u nodig heeft. Met een schrifthoogte van 3 mm zijn de afdrukken altijd goed leesbaar, zelfs op kleine oppervlakken.

 

Bestel uw Cijferband Colop 03008 vandaag nog: Aarzel niet langer en plaats vandaag nog uw bestelling voor de Cijferband Colop 03008. Voeg deze handige en flexibele cijferstempel toe aan uw kantoorbenodigdheden en vereenvoudig uw administratie, organisatie en labeling processen. Met de Colop 03008 krijgt u precisie, duurzaamheid en betrouwbaarheid in één stempel.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.