• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Boekhoudstempel Colop Printer 60

Efficiënte Boekhoudstempel met Standaard Ontwerp

Afdrukformaat: 76 x 37mm

42,62 Excl. btw
51,57 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Printer 60 Boekhoudstempel

Krachtige en Efficiënte Boekhoudstempel met Standaard Ontwerp

De Colop Printer 60 is een hoogwaardige boekhoudstempel die ontworpen is om uw administratieve taken te vereenvoudigen. Met zijn zelfinktende mechanisme en standaard ontwerp biedt deze stempel een moeiteloze manier om documenten te markeren en te verwerken, waardoor u tijd en inspanning bespaart.

 

Voordelen:

 • Zelfinktend Ontwerp: De Colop Printer 60 is uitgerust met een ingebouwd inktkussentje, waardoor u geen aparte inktkussens hoeft aan te schaffen of inkt hoeft bij te vullen. Dit maakt het gebruik van de stempel schoon, gemakkelijk en handig.
 • Standaard Ontwerp: Met een vooraf ingesteld boekhoudontwerp biedt de Colop Printer 60 consistentie en uniformiteit bij het markeren van belangrijke documenten, wat essentieel is voor een georganiseerde boekhouding.
 • Duurzame Inktkwaliteit: Het ingebouwde inktkussentje van de stempel gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, afhankelijk van het gebruik. Dit zorgt voor een langdurige en betrouwbare prestatie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over frequente inktvervanging.
 • Snel en Efficiënt: De Colop Printer 60 maakt snelle en duidelijke afdrukken, waardoor u moeiteloos grote hoeveelheden documenten kunt verwerken. Dit verhoogt de productiviteit en bespaart kostbare tijd.
 • Robuuste Constructie: De stempel is gemaakt van duurzame materialen, wat zorgt voor een langdurige en betrouwbare werking. Het stevige ontwerp is bestand tegen dagelijks gebruik en zorgt ervoor dat de stempel lang meegaat.
 • Compact en Gemakkelijk te Gebruiken: Met zijn handige afmetingen en ergonomisch ontwerp ligt de Colop Printer 60 comfortabel in de hand en is hij eenvoudig te gebruiken, zelfs bij langdurig stempelen.

 

Verbeter uw boekhoudproces met de efficiënte en duurzame Colop Printer 60 Boekhoudstempel. Of u nu kleine of grote volumes documenten moet verwerken, deze stempel biedt een betrouwbare oplossing voor uw administratieve behoeften. Profiteer van het zelfinktende ontwerp, het standaard ontwerp en de langdurige inktkwaliteit om uw boekhouding soepeler en effectiever te maken.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.