• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D

Colop Classic 2860 D Boekhoudstempel afdrukformaat 68c49mm.

Afdrukformaat: 68 x 49mm

108,72 Excl. btw
131,55 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Colop Classic 2860 D Boekhoudstempel 

Efficiënte Boekhoudstempel met Zelfinktende Functie

De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D is de jumbo onder de datumstempels, speciaal ontworpen voor boekhoudkundige toepassingen. Deze zelfinktende stempel is ideaal voor dagelijkse gebruik in de boekhouding, waarbij nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van essentieel belang zijn. De afdruk van de stempel is in dag/maand/jaar formaat en wordt omringd door een rechthoekige tekstplaat. Met een maximaal afdrukformaat van 68x49mm biedt deze stempel voldoende ruimte voor een duidelijke en leesbare afdruk.

 

Voordelen van de boekhoudstempel Colop Classic 2860/D:

  • Efficiënt en tijdbesparend: De Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D maakt snelle en precieze afdrukken mogelijk, waardoor de workflow in de boekhouding wordt geoptimaliseerd.
  • Zelfinktende functie: Dankzij het ingebouwde inktkussentje is de stempel altijd klaar voor gebruik, zonder dat er aparte inkt nodig is. Het inktkussentje gaat ca. 4.000 tot 7.000 afdrukken mee, wat zorgt voor een duurzaam en langdurig gebruik.
  • Dag/Maand/Jaar formaat: De afdruk in dag/maand/jaar formaat geeft een overzichtelijke en gestructureerde weergave van de datum, essentieel voor boekhoudkundige documentatie.
  • Ruim afdrukformaat: Met een maximaal afdrukformaat van 68x49mm biedt de stempel voldoende ruimte voor belangrijke informatie, waardoor er geen ruimte voor verwarring of misinterpretatie is.
  • Robuust ontwerp: De Colop Classic 2860 D is stevig gebouwd en bestand tegen dagelijks gebruik, waardoor hij lang meegaat zonder in te leveren op kwaliteit.

Met de Boekhoudstempel Colop Classic 2860 D haalt u een betrouwbare en efficiënte stempel in huis die voldoet aan de behoeften van elke boekhoudafdeling. Of u nu data wilt documenteren, facturen wilt markeren of andere boekhoudkundige taken wilt vereenvoudigen, deze stempel staat altijd paraat om u te ondersteunen.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.