• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd brandstempels & lakstempels ca. 5-10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Inklappen

Duurzame stempels

De Green Line Stempels van Colop zijn gemaakt van duurzame en gerecycled materiaal. Een minimum van 65% á 80% gerecycled plastic wordt gebruikt.

Colop Duurzame Stempels Colop Printer Green Line.

De Green Line Stempels van Colop zijn gemaakt van duurzame en gerecycled materiaal. Een minimum van 65% á 80% gerecycled plastic wordt gebruikt. Tevens is dit product volledig CO2 neutraal. De verpakkingen van deze stempels hebben een gerecycled gehalte van 100%. De handgrepen van de Classic Line van Colop zijn FSC gecertificeerd.

Al reeds enkele jaren wordt het milieumanagement van Colop gecertificeerd volgens ISO 14001. Dit zorgt ervoor dat alle processen van hun producten zijn ge-optimaliseerd vanuit ecologisch perspectief. Zo wordt b.v. een groot gedeelte van de productiehal verwarmd door het koelwater van de spuitgietmachines. Ook heeft Colop gekozen voor een milieubijdrage in de vorm van ISO 9001 normering. De ISO 9001 vormt de basis voor een voortdurend verbeter proces van de kwaliteitsmanagement van Colop.

PDF presentatie Green Line Colop

 

Trodat Duurzame Stempels.

                           

Trodat heeft geen aparte lijn duurzame stempels. Alle Trodat Professionals en de Printy serie zijn CO2 neutraal. Dit is zo'n 70% van het totaal programma van Trodat. Om zo duurzaam mogelijk te zijn probeert Trodat de producten te verkleinen, lichter te maken, is 65% gerecycled en wordt bij de productie alleen gebruik gemaakt van groene stroom.Trodat is tevens ook gecertificeerd voor ISO 9001, ISO 14001 en ISO 50001

 

Duurzaam alternatief.

Om zo duurzaam mogelijk te zijn, bieden wij ook nieuwe tekstplaatjes aan voor de reeds in uw bezig zijnde stempels waarvan de tekst niet meer klopt.

Deze tekstplaatjes zijn gemakkelijk te vervangen.Deze kunt u vinden op de website in de linkerkolom o.v.v. "Stempelplaatjes". De stempels zijn van de beste kwaliteit zodat ze heel erg lang meegaan.

Recyclen is pas duurzaam!. Bekijk onze website voor meer informatie over duurzame en milieuvriendelijke stempels.

Greenline Milieu vriendelijke stempels

Tags:
Lakstempel met ontwerp op maat

U kent ze vast wel, de authentieke lakstaven die bekend staan voor het kenmerken van echtheid aan documenten. Met trots delen wij u mee dat wij van Stempelfabriek.nl u hiervan vanaf vandaag in kunnen voorzien.

Brandstempel laten maken

Stempelfabriek.nl is gespecialiseerd in het maken van brandstempels op maat.
Wij leveren hiervoor allerlei verschillende formaten electrische brandstempels met, indien nodig, een warmteregelaar