• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
150 mm sjablonen Stencil A - Z

150 mm sjablonen stencil A-Z

Een set van 26 losse sjablonen A/Z van 150mm hoog. Lettertype Stencil.

 

76,48 Excl. btw
92,54 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Alfabet sjablonen A t/m Z van 150mm hoog

Steeds weer wisselende teksten sjabloneren? Kies dan voor 26 losse lettersjablonen in het lettertype Stencil. Deze letters op deze set sjablonen zijn 150mm hoog. De sjablonen zelf zijn uiteraard groter.

Plak de letters van het lettertype Stencil met een tape aan elkaar en vorm zo een woord. Haal ze daarna los, maak schoon en de sjablonen zijn weer klaar voor gebruik. Keer op keer.

Onze sjablonen, van 150 mm hoog, zijn gemaakt van Mylar. Dit is een dunne kunststof en tevens flexibel. De kleur van Mylar is altijd wit. De kwaliteit  is uitstekend. Mylar scheurt zeker niet snel en is geschikt voor frequent gebruik. Wij maken al onze sjablonen met een laser hetgeen een perfecte uitsnede garandeert.

Is de ruimte om het sjabloon te klein en komt de verf, inkt of krijtspray ook naast het sjabloon? Dit kan zijn indien u met een spuitspray werkt. Uiteraard kunt u dan de randen vergroten d.m.v. schilderstape en een oude krant.

Markeren is nog nooit zo makkelijk geweest. Vakkundig geproduceerd in onze eigen fabriek. Profiteer van onze snelle levertijden voor deze snelle 150 mm hoge alfabet sjablonen (1 à 2 werkdagen).

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.