• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Professional 5466/PL

Trodat Professional 5466/PL

Dubbele datum stempel met eromheen een tekstplaat.

Afdrukformaat: 56 x 33mm

100,76 Excl. btw
121,92 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy Trodat Professional 5466/PL dubbele datum stempel met eromheen een tekstplaat

 

De Trodat Printy Trodat Professional 5466/PL is een hoogwaardige zelf-inktende dubbele datumstempel die ontworpen is voor gebruiksgemak en duurzaamheid. Met zijn unieke eigenschappen en functionaliteit is deze stempel ideaal voor diverse administratieve toepassingen waarbij het nauwkeurig aanduiden van data essentieel is.

Met een tekstplaat van maximaal 56x33mm biedt de Trodat Professional 5466/PL voldoende ruimte om naast de datums ook andere relevante informatie te stempelen. Of het nu gaat om bedrijfsinformatie, contactgegevens of specifieke notities, u kunt de stempel aanpassen aan uw specifieke vereisten.

  • De Trodat Professional 5466/PL beschikt over twee dubbele datums naast elkaar, wat zorgt voor efficiëntie en overzichtelijkheid bij het stempelen van data. Deze functie is vooral handig voor taken waarbij het noodzakelijk is om twee datums gelijktijdig te markeren, zoals het bijhouden van ontvangst- en verzenddata, het registreren van betalingen, of het noteren van deadlines.
  • Met een afdrukhoogte van 4 mm levert de Trodat Professional 5466/PL duidelijke en goed leesbare stempels, waardoor uw documenten professioneel en georganiseerd ogen. Dankzij het gebruiksvriendelijke ontwerp is het wisselen van het ingebouwde inktkussentje een eenvoudige taak. Het inktkussentje gaat tot wel 4.000 tot 7.000 afdrukken mee voordat het vervangen moet worden, wat zorgt voor langdurig gebruik zonder onderbrekingen.
  • De Trodat Professional 5466/PL staat bekend om zijn topkwaliteit en is ontworpen voor veelvuldig gebruik. Of het nu gaat om dagelijkse kantoortaken of intensieve administratieve processen, deze stempel levert consistent scherpe en heldere afdrukken keer op keer. Het vervangen van het stempelkussen is een moeiteloze handeling die u gemakkelijk zelf kunt uitvoeren, waardoor u tijd en geld bespaart.
  • Dankzij de beschikbaarheid van inktkussentjes in verschillende kleuren - zwart, blauw, rood en groen - kunt u de Trodat Professional 5466/PL aanpassen aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. Of u nu documenten wilt coderen, markeren of organiseren, met de keuze uit verschillende kleuren inkt kunt u de stempel aanpassen aan uw specifieke toepassing.
  • Een van de voordelen van de Trodat Professional 5466/PL is de mogelijkheid om de datums onafhankelijk van elkaar in te stellen. Hierdoor kunt u verschillende combinaties van datums gebruiken zonder de stempel te hoeven aanpassen, wat zorgt voor nog meer flexibiliteit en efficiëntie in uw werkprocessen.

 

Kortom, de Trodat Printy Trodat Professional 5466/PL is een veelzijdige en betrouwbare stempel die uitblinkt in gebruiksgemak, duurzaamheid en functionaliteit. Met zijn hoogwaardige constructie, eenvoudig vervangbare inktkussentjes en aanpasbare datums en tekstplaat, is deze stempel een waardevolle aanvulling op elke kantooromgeving of administratieve setting.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.