• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Swing stamp nieuw in ons assortiment

De COLOP swing stempel – ideaal voor de grotere stempelafdrukken

De COLOP swing stempel. Uitermate geschikt voor de grotere stempelafdrukken. De Swing stempel kan breed ingezet worden voor diverse einddoelen/toepassingen. De stempel zelf is van metaal, is vrij robuust en geeft een perfecte afdruk op de ondergrond waar u op wilt gaan stempelen. Gaat u stempelen op tassen of op dozen, plaats uw bedrijfsnaam eenvoudig met de stempel voor de fractie van de kosten van een dure printoplossing. Let op: de inkt die u op het inktkussen plaatst welke u er bij dient te gebruiken bepaalt uiteindelijk of de inkt goed blijft hechten op de ondergrond. Dat staat los van de stempel. Ben er dus zeker van dat wanneer u de COLOP Swing stempel bestelt, u ook het juiste inktkussen en de juiste inkt voor de desbetreffende ondergrond kiest.

  • De Swing Stamp is speciaal voor hele grote stempelafdrukken
  • Gemakkelijker mee af te drukken dan een platte stempel
  • Speciaal op maat gemaakt voor onze TopPad
  • Op een TopPad kan iedere inktsoort en is speciaal gemaakt voor sneldrogende inkten
  • Ontwerp de afdruk van uw Swing Stamp hier online
  • Beoordeel de drukpref en bestel!
  • Levertijd ca 1 à 2 werkdagen

 

Alle andere grote stempels:

Grote houten stempels

Wat is de perfecte samenstelling voor de Swing stempel van COLOP?

Wanneer u kiest voor een swing stempel adviseren wij u om er ook meteen een inktkussen bij aan te schaffen. Er zijn 2 formaten van de swing stempel, dit is het formaat 200 x 140 mm en het formaat 260 x 200 mm. Het zijn vrij robuuste stempels maar u gaat er gegarandeerd een goed resultaat mee behalen wanneer u daarnaast kiest voor de Toppad Type 1 (220 mm x 160 mm ) of de Toppad Type 2 (310mm x 240 mm ). U kiest uiteraard het formaat wat het beste aansluit op het formaat van de swing stempel die u gekozen heeft. Vervolgens dient er nog een juiste inkt bij gekozen te worden. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben o.a. inkten voor op eieren, metaal, rubber, karton en ga zo maar door. Wat adviseren hiervoor een kijkje te nemen op onze stempelinkten pagina. Mocht u niet helemaal zeker zijn over de samenstelling die u voor ogen heeft, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord via zowel de mail, chat als de telefoon. Wij adviseren te kiezen voor de combinatiesets die wij aanbieden, echter is de swing stempel ook los te koop bij ons. Laat u vooral goed inlichten door de informatie bij ons op de website. Standaard word de stempel verkocht met de Noris 191 inkt, deze inkt is op de meeste ondergronden te gebruiken.

Heeft u binnenkort ook een Swing stempel?

De swing stempel wordt geleverd met een rubberen tekstplaat. Hier wordt je ontwerp op gelaserd. Dit ontwerp kun je zelf uploaden of ontwerpen via de webshop. Het zijn grote A4 stempels, zorg dus voor een ontwerp wat qua resolutie. Stempelplaat 140x200 mm en Stempelplaat 200x260 mm