HELPDESK
085 4874987
Vandaag bereikbaar
van 08.00-22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Pocket stempels

Pocket stempels


Duikstempel en geocaching stempel.

Trendy pocket stempels / zakstempels. Handig voor onderweg. Ook voor vertegenwoordigers of chauffeurs maar tevens erg leuk om cadeau te geven. Stempels met inkt op waterbasis.
Snelle levertijd van 1 dag, mits voor 15.00 uur besteld.

stempels RECHTHOEKIG

stempels ROND

Pocket logstempel

Een pocketstempel is heel geschikt als logstempel. Zowel voor duikers als voor geocachers. Op een logstempel kan je je eigen gegevens zetten en een mooie afbeelding. Kies een stempel uit en start met het online ontwerpen van jou logstempel. Print een drukproef en als deze goed is kan je de duikstempel of geocaching stempel bestellen. Deel de ontvangen stempel op je Facebook en laat dit ons weten. Wij sturen dan een kortingscode voor je volgende bestelling. Dit kan ook eenzelfde soort stempel zijn die je cadeau geeft aan je vrienden.

Trendy stempel met je eigen gegevens

Super trendy stempel met je eigen gegevens erop. Dat kan zijn je naam en adres, maar ook je sociale media gegevens of je telefoonnummer. De Pocketstempel is mooi van kleur en gemakkelijk mee te nemen. Het totale formaat is niet veel meer dan een lipstick :) Op feestjes zal je er de show mee stelen.