• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

PostNL stempels

Alle voorkomende stempels die u nodig heeft voor verzending van uw post via PostNL. Zowel nationaal als internationaal. Erg handig in gebruik en het scheelt enorm veel tijd. Wij hanteren snelle levertijden en perfecte kwaliteit. Bestel dus snel uw PostNL stempel bij Stempelfabriek.

Besteld voor 15.00 uur? Uw poststempels gaan (op werkdagen) dezelfde dag de deur nog uit.

 

Levertijd 1 werkdag Standaard PostNL stempels Nationaal en internationaal

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

PostNL stempels

Alle voorkomende stempels die u nodig heeft voor verzending van uw post via PostNL. Zowel nationaal als internationaal. Erg handig in gebruik en het scheelt enorm veel tijd. Wij hanteren snelle levertijden en perfecte kwaliteit. Bestel dus snel uw PostNL stempel bij Stempelfabriek.

Besteld voor 15.00 uur? Uw poststempels gaan (op werkdagen) dezelfde dag de deur nog uit.

 

Levertijd 1 werkdag Standaard PostNL stempels Nationaal en internationaal

Port betaald stempels en Priority

Port betaald stempel ideaal voor ondernemers

Heeft u als ondernemer al eens overwogen om een port betaald stempel te kopen? Een stempel laten maken om voor een port betaald enveloppe te gebruiken, levert u als ondernemer meerdere voordelen op. Maar misschien vraagt u zich af hoe een port betaald stempel werkt. Wat is de meerwaarde voor u als ondernemer als u kiest voor het gebruik van een port betaald stempel om enveloppes mee te bedrukken? Hoe moet u een port betaald stempel gebruiken? Wat valt er te kiezen qua soorten port betaald stempels?

Port betaald versturen

De stempels port betaald die u in onze webshop kunt kopen, kunt u gebruiken als u voor uw bedrijf regelmatig grote postzendingen wilt versturen via Postnl. In ons assortiment vindt u diverse typen port betaald stempels voor Postnl, waarmee u uw post snel en zorgvuldig kunt afstempelen. Het gebruik van stempels port betaald heeft als voordeel dat u snel veel post kunt stempelen en kunt versturen. U kunt als ondernemer alleen gebruik maken van port betaald als u dit aanmeldt via het Business Point van Postnl en daarvoor een contract heeft afgesloten met het postbedrijf. In dit contract staat onder meer hoeveel poststukken het betreft, wat het gewicht is en in welke periode deze poststukken verstuurd gaan worden.

Waarom een port betaald stempel gebruiken?

Voordelig aan port betaald versturen is dat u een korting kunt krijgen op de verzendkosten en uw post in één keer bij Postnl kunt aanbieden. Dat scheelt u als ondernemer geld en tijd. Fijn is verder dat u de poststukken met onze handige port betaald stempels razendsnel kunt stempelen en zo klaar kunt maken voor verzending. Postzegels plakken, een tijdrovende klus, is niet meer nodig als u gebruikt maakt van stempels port betaald. U levert na het stempelen de poststukken als geheel af bij een servicepunt van Postnl en... klaar is Kees! Het enige dat u nog hoeft te doen is wachten tot de post is bezorgd bij uw klanten, relaties of collega's. Prettig is ten slotte ook dat een port betaald gebruikt kan worden voor binnenlandse post als voor enveloppes en poststukken die naar het buitenland verzonden moeten worden. Er zijn post betaald stempels voor nationaal en er zijn poststempels voor internationaal gebruik. Dat scheelt u een hoop moeite. Wel zijn er afzonderlijke stempels port betaald met alleen in het Nederlandse de mededeling 'Port betaald'. Deze stempels zijn nuttig wanneer u voor uw onderneming alleen binnenlandse post verzendt en geen buitenlandse poststukken verstuurt.

Het assortiment port betaald stempels postnl 

Ondernemers die regelmatig een port betaald enveloppe gebruiken, kunnen in onze collectie terecht voor diverse soorten port betaald stempels voor Postnl. Naast de al genoemde stempels voor nationaal en internationaal gebruik, bieden wij twee varianten stempels aan. De eerste soort betreft handstempels met een houten handvat, voor nationaal en/of internationaal gebruik. Naast deze handstempels kunt u bij ons terecht als u port betaald stempels gebruiken wilt van het type zelf-inktend. Dit betreft dan de Colop Printer 30. In ons assortiment vindt u dus meerdere mogelijkheden port betaald stempels voor nationaal en internationaal gebruik. En zoekt u een betrouwbaar Priority stempel voor uw poststukken? Ook dan biedt onze webwinkel uitkomst.

Een port betaald stempel waar te koop?

Uiteraard kunt u bij ons uw port betaald stempel bestellen, maar ook een Priority stempel hebben wij op voorraad. En als u dan toch een bestelling doet kijk dan meteen even of u nog andere stempels nodig heeft of wellicht moeten er stempelplaatjes vervangen / aangepast worden op uw reeds bestaande stempels.

Koop hier een stempel port betaald

Kies ook voor het gemak van een stempel port betaald om uw post mee te stempelen. Bekijk nu alle typen stempels port betaald in onze webwinkel en kies ook voor voordelig een port betaald stempel kopen. Als u online in onze shop bestelt, dan heeft u onze  kwaliteitsstempel snel in huis of op locatie in uw bedrijfspand. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons rustig aanspreken via de chat of onze klantenservice telefonisch benaderen. Onze attente en ervaren medewerkers helpen u dan graag verder aan uw poststempels!