• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Levertijd brandstempels & lakstempels ca. 5-10 werkdagen.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Inklappen

Reserve inktkussens

Nieuw inktkussentje ter vervanging.

Reserve inktkussens voor diverse merken stempels.

Colop, Trodat, Shiny, Alpo, Justrite, Reiner e.d. De meeste electronisch beïnkte kussentjes gaan ca 4.000 à 7.000 afdrukken mee.
Snel nodig? Voor 15.00 uur bestellen, morgen in huis! | Reserve inktkussens voor diverse merken zoals Colop, Trodat, Traxx, Shiny en meer.

Trodat reservekussentje verwisselen voor uw stempel

Iedere type stempel heeft zijn eigen wijze van een reservekussentje verwisselen.

Bij een Trodatstempel die wat ouder is (generatie 3.0 en daarvoor) kunt u de stempel iets indrukken, alsof uw wilt gaan stempelen, en dan kunt u het inktkussentje er gewoon uitduwen. Op dezelfde wijze kunt u het nieuwe stempelkussentje er weer in duwen.

Bij de Trodat Printy (met het montuur van de wijd uitlopende bovenzijde) druk u op het rode knopje aan de voorzijde. Het kussentje wordt er dan vanzelf uitgeduwd. Vervolgend doet u het nieuwe kussentje er weer in en maakt een afdruk waardoor het knopje ontgrendelt wordt.

Bij de allernieuwste Trodat Printy (serie 4.0) heeft Trodat twee greepzones aangebracht. Hiermee houdt u uw handen schoon. U druk het stempeltje weer iets naar beneden en pakt het inktkussentje vast aan de beide greepzones. Dan trekt u het reserve inktkussentje er uit en vervangt deze.