• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Stempelkussen Top!Pad type 3

Het beste stempelkussen voor inktsoorten op olie, water-en alcoholbasis, 31x24cm

Nog te vullen met 66gr inkt.

€ 75,00 excl. B.T.W. € 90,75 incl. B.T.W.

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek
 

De naam Top!Pad zegt al voldoende. Dit is absoluut de topper onder alle inkkussens!

Ongedrenkt stempelkussen 31x24 cm voor alle gangbare en technische inkten w.o. de speciale Colop, Trodat, Noris en Coloris inkten. Wij leveren een gebruiksaanwijzing aan hoe u het kussen het beste kan beïnkten, maar het is eigenlijk heel éénvoudig. Verdeel de 66 gram over het viltkussen en wacht enkele uren tot alle inkt zich verdeeld heeft over het stempelkussen. Sluit het inktkussen zoveel en zo goed mogelijk om uitdroging aan de lucht tegen te gaan. Vooral sneldrogende inkten bevatten veel vluchtige stoffen die snel kunnen verdampen. Daarom is ons Top!Pad ook nagenoeg luchtdicht af te sluiten in tegenstelling tot andere inktkussens.

In totaal heeft u om voor de eerste keer het stempelkussen te beïnkten 66 gram inkt nodig. Wij adviseren u echter minimaal een kwart liter inkt aan te schaffen. De inkt zal op dit kussen niet snel uitdrogen, echter indien u veel stempelt schaf dan meteen een liter aan.

Dit stempelkussen is speciaal ontworpen voor grote stempels om b.v. craftzakken, papieren tassen of dozen mee te bestempelen. Dit stempelkussens is de grootste die verkrijgbaar is. Andere grote ongedrenkte kussens drogen snel uit indien ze beïnkt zijn met sneldrogende inkten. Het Top!Pad blijft erg lang vochtig. De inkt kan wel 3 maaanden goed blijven voordat u opnieuw inkt moet toevoegen. Tenzij u veel stempelt uiteraard :)

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.