• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Brief stempel

Voltooi uw zakelijke brief met een stempel. Dit oogt professioneler naar de ontvanger toe. Maar een brief met stempel of een envelop met stempel heeft nog meer voordelen. Wij zetten ze allemaal voor u op een rijtje.

Handtekening stempel Stempel met bedrijfsgegevens Snelle levertijd

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Houten handstempel 80x40mm
  Handstempel 80x40 mm

  Formaat: 80 x 40mm

  61,00 excl. B.T.W. 73,81 incl. B.T.W.
 2. Houten handstempel 50 x 50 mm
  Handstempel 50x50 mm

  Formaat: 50 x 50mm

  44,20 excl. B.T.W. 53,48 incl. B.T.W.
 3. Lakstempel Ø 40 mm
  Lakstempel Ø 40 mm

  Formaat: Ø40mm

  63,33 excl. B.T.W. 76,63 incl. B.T.W.
 4. Lakstempel Ø 20 mm
  Lakstempel Ø 20 mm

  Formaat: Ø20mm

  50,69 excl. B.T.W. 61,33 incl. B.T.W.
 5. Gutenberg doosje met 6 lakstaven Koper, Goud, Zilver
  Gutenberg doosje met 6 lakstaven Koper, Goud, Zilver

  27,50 excl. B.T.W. 33,28 incl. B.T.W.

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brief stempel

Voltooi uw zakelijke brief met een stempel. Dit oogt professioneler naar de ontvanger toe. Maar een brief met stempel of een envelop met stempel heeft nog meer voordelen. Wij zetten ze allemaal voor u op een rijtje.

Handtekening stempel Stempel met bedrijfsgegevens Snelle levertijd

Brief met stempel scheelt tijd

Wanneer u ervoor kiest om uw correspondentie te voorzien van een stempel, dan scheelt u dit ongemerkt heel veel tijd. Met een stempel waarop bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam, adresgegevens en telefoonnummers staan bent u veel sneller klaar dan wanneer u dit allemaal handmatig zou moeten invullen. Wij hebben zelfinktende stempels en handstempels waarbij u zelf de tekst kunt aangeven die u in de tekstplaat gegraveerd wilt hebben.

Als ondernemer of leidinggevende binnen een bedrijf zult u waarschijnlijk vaak uw handtekening moeten zetten onder brieven, interne memo's of uitgaande poststukken. Door een goede stempel met uw handtekening te gebruiken heeft u altijd precies dezelfde ondertekening van al uw correspondentie. Maak een zelfinktende stempel of handstempel met uw handtekening heel eenvoudig zelf, door uw handtekening te uploaden in het ontwerpprogramma bij de door u gewenste stempel.

Personaliseer uw brief met een stempel

In bepaalde beroepsgroepen is het gebruik van een stempel in brieven en andere zakelijke documenten verplicht of anders in ieder geval gewenst. U kunt uw correspondentie voorzien van een gepersonaliseerde stempel met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo, een andere afbeelding of een tekst. Overweeg daarnaast ook eens het gebruik van een bijzondere stempel, zoals een preegstempel. Hiermee stempelt u een afbeelding in 3-d reliëf in uw briefpapier. Zo'n preeg- of blinddrukstempel geeft uw correspondentie een bijzonder chique en professionele uitstraling.

Echtheid gewaarborgd op een envelop met stempel

Niet alleen een brief, maar ook de envelop kunt u voorzien van een stempel. Bekijk bijvoorbeeld eens de speciale lak- of zegelstempels die wij op voorraad hebben. Met deze stempels verzegelt u de envelop of ondertekent u een brief. Al in vroegere tijden werd een waxstempel op enveloppen gebruikt om de echtheid van de brief te waarborgen en te laten zien dat de envelop nog door niemand anders geopend was voordat de ontvanger hem in handen kreeg.

Luxe uitstraling van een envelop met stempel

Een envelop met stempel laat aan de ontvanger zien dat er aandacht is besteed aan de correspondentie. Het geeft de brief met envelop ook een luxe uitstraling, iets wat de klant of een netwerkrelatie zeker zal kunnen waarderen. In bepaalde beroepsgroepen wordt vaker een brief stempel gebruikt dan in andere. Brieven met stempels zijn heel gebruikelijk bij onder meer notariskantoren, makelaars en deurwaarders. Maar steeds vaker gebruiken mensen in overige beroepen ook een stempel op brieven.