• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Onze houten handstempels

Houten handstempels met tekst en/of logo

Bij ons zijn ze er in verschillende vormen en maten en worden gebruikt voor de meest uiteenlopende toepassingen. Onze houten handstempels zijn allemaal gemaakt van hetzelfde soort hout en zowel rond, vierkant als rechthoekig verkrijgbaar. Wanneer u bij ons online aan de slag gaat met het ontwerp van een houten handstempel en de order wordt geplaatst, starten wij direct met het personaliseren van het houten handstempel montuur. Hoe wij dit doen? Wij plaatsen het door jou gemaakte ontwerp in de laser met het juiste materiaal, nadat deze klaar is plaatsen wij dit onder de houten handstempel montuur. Voordat hij bij ons de deur uit gaat testen wij de stempel nog uitgebreid en vergelijken wij het resultaat op papier nauwkeurig met het ontworpen item in onze online ontwerptool.

  • Start met het kiezen van het juiste formaat afdruk
  • Klik op de stempel van uw keuze en begin online met uw ontwerp
  • Hierbij maakt u gratis gebruik van onze "creator"
  • Beoordeel de drukproef
  • Is deze akkoord dan kunt u de bestelling afmaken
  • Levertijd: Bestelt u op werkdagen voor 15.00 uur, dan gaat de stempel nog dezelfde dag met PostNL mee.

 

Alle zelf-inktende stempels:

Stempels maken

Welke mogelijkheden heeft u met Houten handstempels?

De houten handstempels kunnen voor bijvoorbeeld een mooie afdruk in klei of koekjes dieper door ons gelaserd worden. Dit kan u bij ons aangeven in de opmerkingen van de order. Wij plaatsen het rubber dan in onze laser en zorgen dat uw ontwerp dieper wordt gelaserd wat zorgt voor een duidelijker resultaat in bijvoorbeeld de klei of koekjes. Heel veel meer opties met onze houten handstempels hebben wij niet. Het stempelen op diverse ondergronden kan altijd met een houten handstempel. Wij adviseren echter wel om altijd te stempelen op vlakke ondergronden. De inkten die wij in ons assortiment hebben bepalen vervolgens of er een goede afdruk is te behalen, dit staat los van de houten handstempels die wij hebben.

Hoe worden de houten handstempels het meest gebruikt

Wanneer er voor een andere ondergrond wordt gekozen als normaal papier of karton komt u al snel uit bij een houten handstempel. Met onze zelf-inktende stempels zijn dat namelijk de enige ondergronden waar op gestempeld kan worden. Alles wat daar buiten valt kan u met een houten handstempel doen. Gaat u stempelen op kraftzakken? Kies dan voor een houten handstempel met een los inktkussen en juiste inkt. Ook voor het stempelen op plastic, het stempelen op eieren en het stempelen op bijvoorbeeld rubber heeft u een houten handstempel nodig. Heeft u advies nodig voor de juiste samenstelling? Schroom niet en vraag raak. Wij zijn te bereiken via mail, chat en telefoon. Gezien het feit dat het formaat van 12 mm doorsnede tot 20 x 20 cm loopt zijn de mogelijkheden eindeloos. Gaat u voor een leuke stempelafdruk op een stempelkaartje of gaat u voor het drukken van uw eigen logo op bijvoorbeeld een papieren tas? Alles is mogelijk, maar wel met de juiste samenstellingen.