• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Klei stempel

Klei stempel laten maken

Met onze klei stempels kun je moeiteloos een persoonlijke touch toevoegen aan je creaties. Of het nu gaat om een handtekening, logo of een kleine slogan, met onze houten handstempels laat je een prachtige afdruk achter in klei. Vergeet niet om bij je bestelling in het veld "Opmerkingen" aan te geven dat je een klei stempel wenst, zodat we de graveerdiepte perfect kunnen afstemmen.

 • Bepaal het formaat van je stempel.
 • Ontwerp online je klei stempel in het ontwerpprogramma.
 • Beoordeel de drukproef.
 • Levertijd 1 à 2 werkdagen.
   

"LAAT ONS WETEN DAT HET OM EEN KLEI STEMPEL GAAT. DEZE GRAVEREN WIJ DAN DIEPER DAN NORMAAL"
 

Onze klei stempels

Klei stempels: het persoonlijke tintje voor je keramiek

Keramiek, de kunst van klei, is een ambacht dat zowel professionele keramisten als getalenteerde hobbyisten met veel passie uitoefenen. Het werken met klei is niet alleen ontspannend, maar het resulteert vaak in prachtige creaties. Een klei stempel biedt de mogelijkheid om deze creaties op een persoonlijke manier te ondertekenen en aan de buitenwereld duidelijk maken dat jij de maker van het voorwerp of kunstwerk bent.

 

Wat is een klei stempel?

Een klei stempel is een houten handstempel die met uiterste precisie wordt gegraveerd met behulp van geavanceerde lasertechnologie. Deze lasertechniek creëert een prachtig en diep reliëf op de stempel, waardoor het eenvoudig is om in natte klei te stempelen. 

In ons uitgebreide assortiment vind je klei stempels van verschillende formaten, variërend van groot tot klein, vierkant tot rond. Wij maken gebruik van de meest moderne technologie en materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor onze stempels jarenlang meegaan.

 

Waarom speciale stempels voor klei gebruiken?

Het diepe reliëf van klei stempels maakt ze bij uitstek geschikt om in natte klei te stempelen. Na het drogen blijft er een unieke afdruk achter. Bovendien hebben deze stempels geen inkt nodig, wat betekent dat je eindeloos in zachte, vochtige klei kunt stempelen. Daarnaast zijn klei stempels speciaal ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en zorgen ze ervoor dat de patronen er elke keer hetzelfde uitzien.

Ga voor een klei stempel met letters, een logo of een afbeelding en creëer telkens prachtige afdrukken!

Hoe onze klei stempels te gebruiken

Het gebruik van onze stempels voor klei is eenvoudig en leuk. Volg deze stappen om verbluffende ontwerpen te creëren:

 1. Klei voorbereiden: Zorg ervoor dat de klei zacht en kneedbaar is voordat je begint.
 2. Kies je stempel: Selecteer de klei stempel die past bij je ontwerp en doel. Heb je maar één stempel dan kun je deze stap overslaan.
 3. Stempelen: Druk voorzichtig de stempel in de klei. Je kunt meerdere stempels combineren voor complexere ontwerpen.
 4. Droog en afwerken: Laat de klei drogen. Vervolgens kun je jouw creatie afwerken met verf, glazuur, of andere decoratieve elementen.

 

Klei stempels kopen bij Stempelfabriek.nl

Bij Stempelfabriek.nl vind je verschillende soorten en maten klei stempels die je naar wens kunt personaliseren. Met ons gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma is het creëren van een eigen ontwerp voor de stempel een eenvoudige taak. Het uploaden van afbeeldingen of logo's is net zo moeiteloos. Nadat je je ontwerp hebt gecontroleerd plaats je de bestelling en kun je de stempel door ons laten maken.

Elke keramist verdient een unieke klei stempel, en dankzij onze stempelfabriek kun je eenvoudig en snel de jouwe bestellen! Bestel op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog. 

Laat je keramiek stralen met een blijvende indruk die je vakmanschap en originaliteit benadrukt!