• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Klei stempel

Personaliseer kunstwerken met een klei stempel!

Met deze stempel laat u een handtekening, logo of zelfs een kleine slogan in de klei na. Zo personaliseert u het resultaat op een unieke manier en maakt u het kunstwerk helemaal af! Zet aan het einde van uw order bij "Opmerkingen" er wel even bij dat het om een klei stempel gaat i.v.m. de diepte van het graveren.

  • Bepaal het formaat van uw stempelindruk
  • Ontwerp online hier uw klei stempel
  • Beoordeel de drukproef
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

LAAT ONS WETEN DAT HET OM EEN KLEI STEMPEL GAAT! DEZE GRAVEREN WIJ DAN DIEPEN ALS NORMAAL

Laat een mooie afdruk na in klei met onze handige klei stempels

Heel wat professionele keramisten en getalenteerde hobbyisten maken ontzettend mooie voorwerpen uit klei. Werken met klei is een erg ontspannende bezigheid waar men veel voldoening uit kan halen. Het eindresultaat is dan ook vaak iets om fier op te zijn. Met een klei stempel kan u eenvoudig aan de buitenwereld duidelijk maken dat u de maker van dit voorwerp bent.

 

Wat is een klei stempel?

Een klei stempel is een handstempel die met een lasermachine gegraveerd wordt. De laserstralen laten namelijk een mooi en diep reliëf na in de stempel, zodat u eenvoudig in natte klei kan stempelen. In ons assortiment vindt u deze stempels in verschillende formaten. Groot of klein, vierkant of rond, onze stempelfabriek beschikt over alle mogelijke modellen! Bovendien werken we enkel met de meest moderne technieken en het beste materiaal. Onze stempels zijn dan ook van de hoogste kwaliteit en gaan jarenlang mee!

Waarom zijn deze stempels zo belangrijk?

Dankzij het diepe reliëf zijn klei stempels uitermate geschikt om in natte klei te stempelen. Na het drogen blijft er zo een unieke handtekening achter. Het gebruiksvoorwerp wordt op deze manier automatisch met de maker of met uw bedrijf geassocieerd. Een bijkomstig voordeel is dat de stempels geen inkt nodig hebben. Dit laat u toe om eindeloos in de zachte en vochtige klei te stempelen en telkens weer een mooie, duidelijke afdruk te creëren.

 

Klei stempels bestellen in de stempelfabriek

In onze stempelfabriek vindt u verschillende klei stempels die u met uw handtekening, een logo of zelf een korte tekst kan bedrukken. In ons eenvoudig ontwerpprogramma kan u makkelijk een tekst ingeven. We geven duidelijk aan hoeveel letters er op de stempel passen. Ook een afbeelding of een logo uploaden kost u niet veel moeite. We hebben het programma van duidelijke instructies voorzien, zodat zelfs een beginneling hiermee aan de slag kan. Elke keramist moet een unieke klei stempel in zijn bezit hebben en dankzij onze stempelfabriek kan u eenvoudig en snel de uwe bestellen!