• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Klei stempel

Klei stempel laten maken

Met onze klei stempels - ook wel keramiek stempels genoemd - kun je moeiteloos een persoonlijke touch toevoegen aan je creaties. Of het nu gaat om een handtekening, logo of een kleine slogan, met onze houten handstempels laat je een prachtige afdruk achter in klei. 

 • Bepaal het formaat van je kleistempel.
 • Ontwerp online je stempel in het ontwerpprogramma.
 • Beoordeel de drukproef.
 • Geef in het veld "Opmerkingen" aan dat je een stempel voor klei wenst, zodat we de graveerdiepte perfect kunnen afstemmen.
 • Levertijd 1 à 2 werkdagen.
   

Bekijk onze klei stempels

Klei stempels: het persoonlijke tintje voor je keramiek

Keramiek, de kunst van klei, is een ambacht dat zowel professionele keramisten als getalenteerde hobbyisten met veel passie uitoefenen. Het werken met klei is niet alleen ontspannend, maar het resulteert vaak in prachtige creaties. Een klei stempel biedt de mogelijkheid om deze creaties op een persoonlijke manier te ondertekenen en aan de buitenwereld duidelijk maken dat jij de maker van het voorwerp of kunstwerk bent.

 

Wat is een klei stempel?

Een klei stempel is een houten handstempel die met uiterste precisie wordt gegraveerd met behulp van geavanceerde lasertechnologie. Deze lasertechniek creëert een prachtig en diep reliëf op de stempel, waardoor het eenvoudig is om in natte klei te stempelen. 

 • Geef altijd aan dat je een klei stempel wenst, deze graveren wij namelijk dieper dan een handstempel voor 'normaal' gebruik. 
   

Verkrijgbaar in diverse formaten en vormen

In ons uitgebreide assortiment vind je klei stempels van verschillende formaten, variërend van groot tot klein, vierkant tot rond. Wij maken gebruik van de meest moderne technologie en materialen van de hoogste kwaliteit, waardoor onze stempels jarenlang meegaan.

 

Waarom speciale stempels voor klei gebruiken?

Het diepe reliëf van klei stempels maakt ze bij uitstek geschikt om in natte klei te stempelen. Na het drogen blijft er een unieke afdruk achter. Bovendien hebben deze stempels geen inkt nodig, wat betekent dat je eindeloos in zachte, vochtige klei kunt stempelen. Een klei stempel is ontworpen voor eenvoudig gebruik en zorgt ervoor dat de afdrukken er steeds hetzelfde uitzien. 

Ga voor klei stempels met letters, een logo of een afbeelding en creëer telkens prachtige afdrukken!

Zelf een klei stempel afdruk maken?

Het gebruik van onze stempels voor klei is eenvoudig en ontzettend leuk. Volg deze stappen om zelf klei te stempelen: 

 1. Klei voorbereiden: Zorg ervoor dat de klei zacht en kneedbaar is voordat je begint.
 2. Kies je stempel: Selecteer de klei stempel die past bij je ontwerp en doel. Heb je maar één stempel dan kun je deze stap overslaan.
 3. Stempelen: Druk voorzichtig de stempel in de klei. Je kunt meerdere stempels combineren voor complexere ontwerpen.
 4. Droog en afwerken: Laat de klei drogen. Vervolgens kun je jouw creatie afwerken met verf, glazuur, of andere decoratieve elementen.

Keramiek is het eindproduct dat ontstaat na het bewerken en bakken van klei. Met je zelfgemaakte klei stempelafdrukken, kun je unieke en prachtige keramiekstukken maken die de aandacht zullen trekken.

 

Stempel voor klei kopen bij Stempelfabriek.nl

Bij Stempelfabriek.nl kun je verschillende soorten en maten klei stempels personaliseren. Met ons gebruiksvriendelijke ontwerpprogramma maak je eenvoudig je eigen ontwerp of upload je afbeeldingen en logo's. Na het controleren van je ontwerp, plaats je de bestelling en wij maken de stempel voor je.
 

Snelle verzending

Elke keramist verdient een unieke klei stempel, en dankzij onze stempelfabriek kun je eenvoudig en snel de jouwe bestellen! Bestel op werkdagen voor 15:00 uur, dan verzenden wij dezelfde dag nog. 

Laat je keramiek stralen met een blijvende indruk die je vakmanschap en originaliteit benadrukt!