• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Houtstempel

Houtstempel bestellen voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar houtstempels voor uw bedrijf, bijvoorbeeld met een tekst of uw bedrijfslogo? Bij de stempelfabriek kunt u een stempel van hout op maat bestellen met uw eigen ontwerp c.q. tekst. Dit kan een ronde, vierkante of rechthoekige stempel van hout zijn, in diverse formaten. Een hout stempel is uitermate geschikt om in combinatie met een stempelkussen te gebruiken voor al uw papierwerken. Denk hierbij aan het stempelen van de naam of logo van uw bedrijf of winkel op papier, papieren tasjes, mapjes en ander papierwerk.

  • Maak een keuze welk formaat handstempel u nodig heeft
  • Klik op het product en start met uw ontwerp
  • Beoordeel de drukproef door deze uit te printen
  • Is de drukproef goed bestel dan de stempel
  • Vergeet niet een stempelkussen erbij te bestellen
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Alternatief:

Stempels

Voor het gebruik van uw stempel van hout, en een stempelplaatje van rubber, op andere ondergronden bieden wij speciale stempelinkt aan. Geeft u bij het bestellen aan wanneer u wilt stempelen op een andere ondergrond dan papier, zoals stempelen op hout, kunststof, textiel, metaal en geplastificeerd materiaal. Naast het gebruik van een houten stempel om uw logo of bedrijfsnaam overal terug te laten komen, zijn ze ook in te zetten in de administratie als boekhoudstempels, op verpakkingen als verpakkingsstempels en thuis om b.v. de sportkleding van de kinderen te voorzien van naam en adres zodat deze niet meer kwijtraakt op school of de sportclub.

 

Stempelhout

De houtstempels van de stempelfabriek zijn van hoogwaardige kwaliteit en voorzien van een rubberen stempelplaatje, waardoor ze met alle soorten inkt kunnen worden gebruikt. Dankzij het duurzame materiaal kunt u de stempels heel lang gebruiken en blijven zelfs de kleinste details zichtbaar. De stempelplaatjes worden vervaardigd met een professionele lasermachine, waardoor de stempel een scherpe mooie afdruk achterlaat. 

Het ontwerpen van uw houtstempel kan online via onze website, maar u kunt ook een digitaal ontwerp uploaden, waarna wij hiervan een houtstempel voor u maken. De stempels van hout kunnen tot op de mm nauwkeurig en in vele formaten worden gemaakt. Tijdens het bestellen van uw houten stempel kunt u een drukproef printen, zodat u precies weet hoe de afdruk eruit komt te zien. Het is van belang om deze afdruk te printen, zodat u eventueel nog aanpassingen kunt doen.

 

Stempelen op hout

Bent u niet op zoek naar een stempel vervaardigd uit hout, maar juist naar een stempel voor op hout te stempelen of in hout te branden? Ook dan helpen wij u graag verder. Als stempel voor op hout kunt u dezelfde stempel gebruiken, maar heeft u andere stempelinkt nodig. Wij raden voor het gebruik van een stempel op hout het StazOn stempelkussen aan, dat zorgt voor een scherpe afdruk op vele ondergronden. Hiermee kunt u de door u ontworpen stempel op hout gebruiken, zelfs op gelakte houtsoorten. Dit stempelkussen is in vele kleuren verkrijgbaar, zo kunt u kiezen voor een kleur die past bij de huisstijl van uw bedrijf. Voor een brandmerk te maken in hout verwijzen wij u naar onze brandstempels.