• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Horeca stempels

Horecastempels voor festivals, café's en andere horeca

Festival stempels zijn dé vervanger voor de polsbandjes! Een efficiënte toegangscontrole bij een festival of evenement is erg belangrijk. De alom bekende polsbandjes zijn makkelijk te controleren, maar worden vaak doorgegeven. Een stempel voor op de huid, de zogenaamde festival stempel, is in dit geval dé oplossing. Deze toegangsstempels drogen snel op en vervagen bijna niet. Bij onze stempelfabriek kan u dan ook gepersonaliseerde controle stempels laten maken, zodat u een perfect overzicht heeft over wie juist toegang heeft tot het festival!

  • Kies een stempel uit en klik erop
  • U komt dan in de ontwerpmodule waar u kunt beginnen aan uw ontwerp
  • Controleer de digitale drukproef
  • En bestel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Alle andere stempels:

Stempels maken

Wat zijn festival stempels juist?

Festival stempels of horeca stempels zijn speciale stempels die worden gebruikt om de toegang tot een festival of evenement te controleren. Het zijn meestal houten handstempels die met een apart inktkussen gebruikt worden. Vroeger werd er vaak voor zelf-inktende stempels als toegangsstempels gekozen. De inkt van deze stempels is echter op waterbasis gemaakt, waardoor de stempel erg snel verdwijnt. Daarom bieden we specifieke stempels voor op de huid aan. Deze stempel blijft dagenlang duidelijk zichtbaar en dankzij het eigen ontwerp herkent u deze stempel voor aan de deur snel en eenvoudig!

 

Speciale inkt voor op de huid

Een horeca stempel is een stempel voor op de huid en hoort dan ook met bijzondere inkt gebruikt te worden. Deze controle stempel moet namelijk tijdens het hele festival zichtbaar blijven. Het is daarom belangrijk dat u inkt kiest die snel droogt en veegvast is. Bent u niet zeker welke inkt u nodig heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team zal u steeds met alle plezier bijstaan!

Horeca stempels om meerderjarigen te identificeren

De controle stempel wordt ook vaak gebruikt om meerderjarigen te herkennen. Aangezien er geen alcohol aan minderjarigen verkocht mag worden, is het aangeraden aan te duiden wie deze leeftijdsgrens al bereikt heeft. Op het zicht is het onmogelijk te beoordelen wie al 18 is. Bij elke bestelling een identificatie vragen is ook onbegonnen werk. Een stempel voor aan de deur is in dit geval een handige oplossing. Biertjes stiekem aan minderjarigen doorgeven wordt trouwens ook in één keer moeilijker. Met de horeca stempel vangt u dan ook twee vliegen in een klap!

 

Unieke festival stempels met een eigen ontwerp

U hebt de mogelijkheid om unieke festival stempels met uw eigen logo of ontwerp te bestellen bij onze stempelfabriek. Onze stempels worden vervaardigd uit het beste materiaal en zorgen steeds voor een duidelijke en gedetailleerde afdruk. Bovendien beschikken we ook over de inkt die uiterst geschikt is voor de huid. Bent u niet zeker of een bepaald ontwerp geschikt is voor een horeca stempel of heeft u andere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons team, ze zullen u met alle plezier van professioneel advies voorzien!