• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Hobby stempel

Hobby stempels bestellen bij de Stempelfabriek

Op zoek naar hobby stempels? Bij ons vindt u een uitgebreid aanbod aan stempels die u kunt gebruiken voor verschillende hobbydoeleinden. U kunt kiezen uit verschillende groottes en patronen. Daarnaast vindt u bij ons ook stempelkussens in alle kleuren van de regenboog. De ideale combinatie voor het maken van een meesterwerk! Ook als u nog niet stempelt als hobby, is het écht de moeite waard om ze uit te proberen!

Voor stempels voor uw hobby bent u bij de Stempelfabriek op de juiste plek, want u kunt kiezen uit heel veel soorten. Bij ons vindt u namelijk niet alleen houten stempels voor uw hobby, maar ook hobbystempels in tal van andere materialen. Voordat u een hobbystempel gaat kopen, is het wel belangrijk dat u de verschillen kent. Alleen zo maakt u de juiste keuze. Gelukkig hoeft u niet lang te zoeken. Hieronder ontdekt u alle info die u nodig heeft!

 • Kant-en-klare hobbystempels
 • Maar ook hobbystempels die u zelf kan ontwerpen
 • Kies uw model en upload of ontwerp (zo nodig) uw hobby stempel
 • Bestel
 • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Kijk ook naar onze handstempels waarop u zelf uw ontwerp kan laten zetten:

Houten stempels

Hobbystempels: verschillende toepassingen

Hobby stempels zijn leuk om te hebben, want u kunt er heel wat kanten mee op. Zo kunt u de hobby stempels gebruiken voor het versieren van kaartjes en verpakkingen. Ideaal als u iemand op een bijzondere manier wilt verrassen met een verjaardag of op een andere speciale dag. 

Daarnaast kunnen stempels voor een hobby gebruikt worden om textiel mee te bestempelen, of sommige etenswaren. Als hobby kunt u bijvoorbeeld eieren bestempelen. Niet alleen leuk om te doen met Pasen! T-shirts of andere kledij bestempelen kan ook allemaal. Gebruik uw creativiteit en u maakt iets heel erg leuks! Let wel op de inktsoort voor speciale toepassingen

Als u zelf kleine deugnieten in huis heeft, zijn stempels om te hobbyen ook een goed idee. Zij vinden het vast ook fantastisch om allerlei dingen te bestempelen. Het is bovendien niet moeilijk, waardoor u het ook met hele kleine deugnieten kan doen. Het zal jullie band alleen nog maar versterken!

 

Stempels hobby

Onze hobbystempels worden vooral gebruikt voor hobby kaarten te stempelen. Maar wij hebben ook uitnodiging stempels, bedankt stempels, kerstmis stempels en nog veel meer. Hobby kaarten stempelen is een populaire hobby, waarbij u kaarten versiert met sierlijke stempels. Op die manier krijgt u heel persoonlijke kaarten waarmee u iemand erg gelukkig kunt maken. Ze zijn natuurlijk ook erg leuk om zelf te gebruiken!

Onze hobby stempels zijn niet alleen voor wenskaarten mee te versieren, maar u kunt ze ook gebruiken om mee te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van uw Bullet Journal, schetsboek of het maken van een poster. U kunt de stempel inkleuren met potloden, stiften, glitter, enzovoort. Hiermee maakt u de tekening nog specialer. Daarnaast bestaan er nog een aantal speciale technieken om uw stempelcreaties nog origineler te maken, enkele voorbeelden:

 • Achtergrondstempelen: vul de achtergrond van een tekening op met stempels
 • 3D stempelen: maak verschillende stempelfiguren en knip hier delen van uit, plak ze dan op één stempelfiguur om zo een 3D-effect te creëren

   

Bedeltjes maken van stempels

Stempels hobby wenskaarten. Deze stempels kunt u ook gebruiken om originele bedeltjes mee te maken. Het is niet moeilijk en ontzettend leuk! Hiervoor heeft u speciale plastic vellen nodig die krimpen als u ze in de oven legt, deze worden ook wel Krimpie Dinkie genoemd. Druk uw stempel af op dit blad en leg het in de oven. Maak er een gaatje in met een perforator en hang het aan een kettinkje.

 

Vergeet ook uw stempelkussen hobby niet

Een stempelkussen voor uw hobby mag zeker niet vergeten worden. Anders kunt u er gewoon niet aan beginnen! Het is wel handig om te weten dat een stempelkussen voor de hobby verkrijgbaar is in verschillende formaten en kleuren. U kunt dus op voorhand best de verschillende stempelkussens voor uw hobby ontdekken! 

Daarbij is het ook belangrijk dat u weet dat voor het stempelen op voeding of kledij speciale stempelinkt nodig is. Houd hier rekening mee. Zo krijgt u geen problemen en verkrijgt u altijd het mooiste resultaat!
 

 

Maak gebruik van een gekleurd stempelkussen hobby kwaliteit

Wanneer u iemand een cadeautje geeft, dan is het fijn dat ook de verpakking er leuk uitziet. Het is namelijk het eerste wat u kunt zien. Onze hobby stempels kunt u makkelijk gebruiken om verschillende soorten cadeauverpakking mee te bestempelen, zoals zakjes, dozen en papier. Zo maak u uw cadeau nog origineler én persoonlijker! Waarom houten hobby stempels bij Stempelfabriek bestelen?

Er zijn verschillende plaatsen waar u hobbystempels kan kopen, maar kopen bij Stempelfabriek heeft een aantal voordelen:

 

Eenvoudig hobby stempels bestellen

Hobby stempels bestellen bij Stempelfabriek is erg eenvoudig. U vindt er makkelijk de hobby stempels en stempelkussens hobby die u zoekt en wanneer u vragen heeft, kunt u altijd terecht bij onze experts. Zij staan altijd voor u klaar! Als u veel stempels hobby in één keer nodig hebt dan is het makkelijk om online te kopen. 

 

Goedkope stempels voor uw hobby

Doordat wij een groothandel in hobby stempels zijn, vindt u bij ons goedkope stempels voor uw hobby. Bij ons betaalt u minder dan in een fysieke winkel, omdat wij ons enkel tot het verkoop van stempels en toebehoren richten en daardoor onze prijzen heel scherp kunnen houden. Waarom zou u meer betalen als het ook goedkoper kan?

 

Hobby stempels: diverse soorten

In ons assortiment kunt u kiezen uit hobby stempels in verschillende afmetingen en formaten. Zo is er niet alleen een houten stempel voor uw hobby, maar ook een zelfinktende stempel en nog allerlei andere soorten. Met een zelfinktende stempel kunt u bijvoorbeeld erg snel werken en een houten stempel voor een hobby ligt makkelijker in de hand.

Houten stempels voor uw hobby zijn in de meeste gevallen een goede keuze. Dit zijn handstempels die u kunt gebruiken voor het bestempelen van papier, eieren, kleding en nog veel meer. Zorg er wel altijd voor dat u de juiste inkt uitkiest voor uw stempels voor uw hobby. Anders kunt u problemen krijgen. 

 

Hobbystempels kopen bij Stempelfabriek.nl

Wilt u graag hobby stempels kopen? Dan hoeft u alvast niet meer te zoeken. Hobby stempels kopen doet u bij Stempelfabriek namelijk eenvoudig, snel en goedkoop. Daar wordt u pas blij van! 

In ons assortiment vindt u bovendien een ruime keuze aan stempels voor uw hobby. Welke stempel voor uw hobby u dus ook verkiest, u vindt altijd wat u zoekt! De stempelplaat kunt u steeds volledig personaliseren. Zo komt uw tekst of afbeelding van voorkeur op de stempel te staan. Lukt het u niet om de juiste hobby stempel te ontwerpen? Ook geen probleem. Wij helpen je graag!