• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Hobby stempels

Opzoek naar hobby stempels? Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan stempels die je kan gebruiken voor verschillende hobbydoeleinden. Je kan kiezen uit verschillende groottes en patronen. Daarnaast vind je bij ons ook stempelkussens in alle kleuren van de regenboog. De ideale combinatie voor het maken van een meesterwerk! Ook als je nog niet stempelt als hobby, is het écht de moeite waard om ze uit te proberen!

Voor stempels voor je hobby ben je bij de Stempelfabriek op de juiste plek, want je kan kiezen uit heel veel soorten. Bij ons vind je namelijk niet alleen houten stempels voor je hobby, maar ook hobbystempels in tal van andere materialen. Voordat je gaat een hobbystempel kopen, is het wel belangrijk dat je de verschillen kent. Alleen zo maak je de juiste keuze. Gelukkig hoef je niet lang te zoeken. Hieronder ontdek je alle info die je nodig hebt!

 

Hobbystempels: verschillende toepassingen

Hobby stempels zijn leuk om te hebben, want je kan er heel wat kanten mee op. Zo kan je hobby stempels gebruiken voor het versieren van kaartjes en verpakkingen. Ideaal als je iemand op een bijzondere manier wilt verrassen met een verjaardag of op een andere speciale dag.

Daarnaast kunnen stempels voor een hobby gebruikt worden om textiel mee te bestempelen, of sommige etenswaren. Als hobby kan je bijvoorbeeld eieren bestempelen. Niet alleen leuk om te doen met Pasen! T-shirts of andere kledij bestempelen kan ook allemaal. Gebruik je creativiteit en je maakt iets heel erg leuks! Let wel op de inktsoort voor speciale toepassingen

Als je zelf kleine deugnieten in huis hebt, zijn stempels voor de hobby ook een goed idee. Zij vinden het namelijk fantastisch om allerlei dingen te bestempelen. Het is bovendien niet moeilijk, waardoor je het ook met hele kleine deugnieten kan doen. Het zal jullie band alleen nog maar versterken!

Stempels hobby

Onze hobbystempels worden vooral gebruikt voor hobby kaarten te stempelen. Maar ook hebben wij uitnodiging stempels, bedankt stempels, kerstmis stempels en nog veel meer. Hobby kaarten stempelen is een populaire hobby, waarbij je kaarten versiert met sierlijke stempels. Op die manier krijg je heel persoonlijke kaarten waarmee je iemand erg gelukkig kan maken. Ze zijn natuurlijk ook erg leuk om zelf te gebruiken!

Onze hobby stempels zijn niet alleen voor wenskaarten mee te versieren, maar je kan ze ook gebruiken om mee te ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van je Bullet journal, je schetsboek of het maken van een poster. Je kan de stempel inkleuren met potloden, stiften, glitter, enzovoort. Hiermee maak je de tekening nog specialer. Daarnaast bestaan er nog een aantal speciale technieken om je stempelcreaties nog origineler te maken, enkele voorbeelden:

  • achtergrondstempelen: vul de achtergrond van een tekening op met stempels
  • 3D stempelen: maak verschillende stempelfiguren en knip hier delen van uit, plak ze dan op één stempelfiguur om zo een 3D-effect te creëren

Bedeltjes maken van stempels

Stempels hobby wenskaarten. Deze stempels kan je ook gebruiken om originele bedeltjes mee te maken. Het is niet moeilijk en ontzettend leuk! Hiervoor heb je speciale plastic vellen nodig die krimpen als je ze in de oven legt, deze worden ook wel Krimpie Dinkie genoemd. Druk je stempel af op dit blad en leg het in de oven. Maak er een gaatje in met een perforator en hang het aan een kettingkje.

Vergeet ook je stempelkussen hobby niet

Een stempelkussen voor je hobby mag zeker niet vergeten worden. Anders kan je er gewoon niet aan beginnen! Het is wel handig om te weten dat een stempelkussen voor de hobby verkrijgbaar is in verschillende formaten en kleuren. Je kan dus op voorhand best de verschillende stempelkussens voor je hobby ontdekken!

Daarbij is het ook belangrijk dat je weet dat voor het stempelen op voeding of kledij speciale stempelinkt nodig is. Houd hier rekening mee. Zo krijg je geen problemen en verkrijg je altijd het mooiste resultaat!

Maak gebruik van een gekleurd stempelkussen hobby kwaliteit

Wanneer je iemand een cadeautje geeft, dan is het fijn dat ook de verpakking er leuk uitziet. Het is namelijk het eerste wat je kan zien. Onze hobby stempels kan je makkelijk gebruiken om verschillende soorten cadeauverpakking mee te bestempelen, zoals zakjes, dozen en papier. Zo maak je je cadeau nog origineler én persoonlijker! Waarom houten hobby stempels bij Stempelfabriek bestelen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je hobbystempels kan kopen, maar kopen bij Stempelfabriek heeft een aantal voordelen:

Eenvoudig hobby stempels bestellen

Hobby stempels bestellen bij Stempelfabriek is erg eenvoudig. Je vindt er makkelijk de hobby stempels en stempelkussens hobby die je zoekt terug en wanneer je vragen hebt, kan je altijd terecht bij onze experts. Zij staan altijd voor je klaar! Als je veel stempels hobby in één keer nodig hebt dan is het makkelijk om online te kopen. 

Goedkope stempels voor je hobby

Doordat wij een groothandel in hobby stempels zijn, vind je bij ons goedkope stempels voor je hobby. Bij ons betaal je minder dan in een fysieke winkel, omdat wij ons enkel tot het verkoop van stempels en toebehoren richten en daardoor onze prijzen heel scherp kunnen houden. Waarom zou je meer betalen als het ook goedkoper kan?

Hobby stempels: diverse soorten

In ons assortiment kan je kiezen uit hobby stempels in verschillende afmetingen en formaten. Zo is er niet alleen een houten stempel voor je hobby, maar ook een zelfinktende stempel en nog allerlei andere soorten. Welke stempel je het best koopt, hangt af van wat je verkiest. Met een zelfinktende stempel kan je bijvoorbeeld erg snel werken en een houten stempel voor een hobby ligt makkelijker in de hand.

Houten stempels voor je hobby zijn in de meeste gevallen een goede keuze. Dit zijn handstempels die je kan gebruiken voor het bestempelen van papier, eieren, kleding en nog veel meer. Zorg er wel altijd voor dat je de juiste inkt uitkiest voor je stempels voor je hobby. Anders kan je problemen krijgen.

Hobbystempels kopen bij Stempelfabriek.nl

Wil je graag hobby stempels kopen? Dan hoef je alvast niet meer te zoeken. Hobby stempels kopen doe je bij Stempelfabriek namelijk eenvoudig, snel en goedkoop. Daar word je pas blij van!

In ons assortiment vind je bovendien een ruimte keuze aan stempels voor je hobby. Welke stempel voor je hobby je dus ook verkiest, je vindt altijd wat je zoekt! De stempelplaat kan je steeds volledig personaliseren. Zo komt je tekst of afbeelding van voorkeur op de stempel te staan. Lukt het je niet om de juiste hobby stempel te ontwerpen? Ook geen probleem. Wij helpen je graag!