• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Hobby stempels

Opzoek naar hobby stempels? Bij ons vind je een uitgebreid aanbod aan stempels die je kan gebruiken voor verschillende hobbydoeleinden. Je kan kiezen uit verschillende groottes en patronen. Daarnaast vind je bij ons ook stempelkussens in alle kleuren van de regenboog. De ideale combinatie voor het maken van een meesterwerk! Ook als je nog niet stempelt als hobby, is het écht de moeite waard om ze uit te proberen!


Hobby stempels voor diverse hobby's

Onze hobbystempels worden vooral gebruikt voor hobby kaarten te stempelen. Maar ook hebben wij uitnodiging stempels, bedankt stempels, kerstmis stempels en nog veel meer. Hobby kaarten stempelen is een populaire hobby, waarbij je kaarten versiert met sierlijke stempels. Op die manier krijg je heel persoonlijke kaarten waarmee je iemand erg gelukkig kan maken. Ze zijn natuurlijk ook erg leuk om zelf te houden! Onze stempels voor hobby, zijn niet alleen stempels voor hobby kaarten mee te bestempelen. Je kan er nog allerlei anderen dingen mee knutselen:


Stempels voor hobby tekenen

Onze stempels zijn niet alleen voor hobby kaarten mee te versieren, maar je kan ze ook gebruiken om mee te tekenen. Denk bijvoorbeeld aan het vullen van je Bullet journal, je schetsboek of het maken van een poster. Je kan de stempel inkleuren met potloden, stiften, glitter, enzovoort. Hiermee maak je de tekening nog specialer. Daarnaast bestaan er nog een aantal speciale technieken om je stempelcreaties nog origineler te maken, enkele voorbeelden:

  • achtergrondstempelen: vul de achtergrond van een tekening op met stempels
  • 3D stempelen: maak verschillende stempelfiguren en knip hier delen van uit, plak ze dan op één stempelfiguur om zo een 3D-effect te creëren


Bedeltjes maken van stempels

Stempels voor hobby kaarten, kan je ook gebruiken om originele bedeltjes mee te maken. Het is niet moeilijk en ontzettend leuk! Hiervoor heb je speciale plastic vellen nodig die krimpen als je ze in de oven legt, deze worden ook wel Krimpie Dinkie genoemd. Druk je stempel af op dit blad en leg het in de oven. Maak er daarna gaatjes in met een perforator en hang het aan een touwtje.


Cadeauverpakking bestempelen

Wanneer je iemand een cadeautje geeft, dan is het fijn dat ook de verpakking er leuk uitziet. Het is namelijk het eerste wat je kan zien. Onze stempels kan je makkelijk gebruiken om verschillende soorten cadeauverpakking mee te bestempelen, zoals zakjes, dozen en papier. Zo maak je je cadeau nog origineler én persoonlijker!


Waarom je stempels bij Stempelfabriek bestelen?

Er zijn verschillende plaatsen waar je hobbystempels kan kopen, maar kopen bij Stempelfabriek heeft een aantal voordelen:


Eenvoudig hobby stempels bestellen

Hobby stempels bestellen bij Stempelfabriek is erg eenvoudig. Je vindt er makkelijk de stempels die je zoekt terug en wanneer je vragen hebt, kan je altijd terecht bij onze experts. Deze staan altijd voor je klaar! Als je veel stempels in één keer nodig hebt, dan is het makkelijk om online te kopen, want op die manier hoef je niet te sleuren met al deze stempels. Bovendien kan je bij ons makkelijk in grote hoeveelheden bestellen, want wij zijn een groothandel in hobby stempels. Als je je stempels in een winkel koopt dan zal je vaak maar in kleine hoeveelheden kunnen aankopen.


Goedkope stempels voor je hobby

Doordat wij een groothandel in hobby stempels zijn, vind je bij ons goedkope stempels voor je hobby. Bij ons betaal je minder dan in een fysieke winkel, omdat wij ons enkel tot het verkoop van stempels en toebehoren richten en daardoor onze prijzen heel scherp kunnen houden. Waarom zou je meer betalen als het ook goedkoper kan?