• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Festival stempels

Festival stempels – verleen toegang per stempel

Je kent het wel, je staat in de rij bij een festival en net voordat je naar binnen mag wordt hij gezet; een stempel. U heeft bij ons de mogelijkheid om een stempel te bestellen met eigen ontwerp die u kunt gebruiken op festivals. Hiermee verstrekt u bijvoorbeeld toegang tot festivals, poorten, ruimtes, toiletten en ga zo maar door. Wij bieden ook de meest correcte inkt aan voor op de huid. U heeft de mogelijkheid om deze eenvoudig via onze webshop samen te stellen en te ontwerpen. 

Wanneer u via onze webshop bestelt vóór 15:00 uur heeft u hem de volgende werkdag in huis. Heeft u hulp nodig met het ontwerp of advies nodig over de samenstelling? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

  • Kies uw stempel uit
  • Begin met het online ontwerpen van uw festival stempel
  • Print de drukproef uit en beoordeel deze op tekst en afdrukformaat
  • Bestel uw festival stempel
  • Bestellingen voor 15.00 uur op werkdagen gaan dezelfde dag op de post
  • Wordt verstuurd met PostNL

 

Kijk hier voor alle andere stempelmodellen:

Stempels maken

Wat zijn de beste samenstellingen voor festival stempels?

Wij hebben zelf-inktende stempels in ons assortiment maar ook houten handstempels. Wij raden het ten zeerste af om met zelf-inktende stempels op de huid te gaan stempelen. Hierin zit een inkt die op waterbasis is gemaakt. Wanneer u de stempel plaatst op bijvoorbeeld de hand zal deze er bij het minst geringe contact met vocht (water, zweet etc.) van af gaan. Wanneer u kiest voor een houten handstempel kunt u daar een inktkussen bij kiezen met inkt die beter tegen vocht kan. Wij hebben diverse houten handstempel formaten. In de meeste gevallen wordt er gekozen voor een ronde of vierkante montuur met een formaat niet groter dan 35 mm rond / 35 x 35 mm vierkant. Wanneer je aan de slag gaat met het ontwerp dien je er dus rekening mee te houden dat alles goed op het formaat past. Te veel detail kan er voor zorgen dat het in elkaar gaat over lopen. Houd daarom dus voldoende ruimte tussen bepaalde elementen op de stempel. Bent u niet zeker over de haalbaarheid van uw ontwerp? Neem gerust contact op met ons. Wij geven gratis advies en zullen u adviseren over eventuele correcties.

Een stempelkussen van StazOn is een must-have

Wanneer men kiest voor een handstempel dan adviseren wij (wanneer men gaat stempelen op de huid) gebruik te maken van het StazOn stempelkussen. Deze inkt kenmerkt zich door zeer snelle droging en is tevens geschikt voor niet- en weinig poreuze ondergronden. Sluit na het plaatsen van stempels direct het doosje, dit voorkomt uitdroging. Het voordeel van dit inktkussen is dat hij, wanneer de afdrukken minder goed zichtbaar worden, bij te vullen is met losse flesjes inkt. Nog wat voordelen: 

- Inkt is goed dekkend op de huid 
- Veegvast 
- Kleurecht 
- Niet giftig 
- Eventueel optionele stempelcleaner 

Schaf vandaag nog bij ons de horeca stempelset aan. Kies voor de houten handstempel rond 35 mm met een inktkussen van StazOn