• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Blinddrukstempel compleet

Onze blinddrukstempels zijn zowel geschikt als handmodel als bureaumodel. Blinddrukstempels, met een speciaal voor u gepersonaliseerde opdruk, zijn ideaal om een kleurloze, driementionale en voelbare verhoging op uw documenten, diploma’s, briefpapier of ander papier aan te brengen. De uitstraling hiervan maakt het document waardevoller en voorkomt kopiëren en namaak. Het extra voordeel is dat u hier geen stempelkussen voor nodig heeft en dus schoon kan werken.

 1. Trodat Blinddruk combinatie rond 40 mm - Stempelfabriek.nl
  Complete Trodat blinddruktang Chrome rond 40mm

  Voor een mooie ronde relief afdruk op uw papier.

  Afdrukformaat: Ø40mm

  67,46 Excl. btw 81,63 Incl. btw
 2. Blinddruktang rond 40mm - Stempelfabriek.nl
  Complete Trodat blinddruktang Zwart rond 40mm

  Maak een mooie ronde relief afbeelding op papier

  Afdrukformaat: Ø40mm

  67,46 Excl. btw 81,63 Incl. btw
 3. Trodat blinddruktang Chrome - Stempelfabriek.nl
  Complete Trodat blinddruktang Chrome rond 50mm

  Deze blinddruktang maakt een relief afdruk op papier.

  Afdrukformaat: Ø50mm

  67,46 Excl. btw 81,63 Incl. btw
 4. Trodat blinddruktang Zwart - Stempelfabriek.nl
  Complete Trodat blinddruktang Zwart rond 50mm

  Blinddruk stempel voor een rond ontwerp.

  Afdrukformaat: Ø50mm

  67,46 Excl. btw 81,63 Incl. btw
 5. Complete Trodat blinddruktang Chrome 51x25mm
  Complete Trodat blinddruktang Chrome 51x25mm

  Trodat blinddruktang met Chrome behuizing. Zeer geschikt voor adres of logo.

  Afdrukformaat: 51 x 25mm

  67,46 Excl. btw 81,63 Incl. btw
 6. Trodat blinddruktang zwart - Stempelfabriek.nl
  Complete Trodat blinddruktang zwart 51x25mm

  Blinddruktang geschikt voor naam en adres of logo.

  Afdrukformaat: 51 x 25mm

  67,46 Excl. btw 81,63 Incl. btw

Blinddrukstempel compleet

Onze blinddrukstempels zijn zowel geschikt als handmodel als bureaumodel. Blinddrukstempels, met een speciaal voor u gepersonaliseerde opdruk, zijn ideaal om een kleurloze, driementionale en voelbare verhoging op uw documenten, diploma’s, briefpapier of ander papier aan te brengen. De uitstraling hiervan maakt het document waardevoller en voorkomt kopiëren en namaak. Het extra voordeel is dat u hier geen stempelkussen voor nodig heeft en dus schoon kan werken.

Zelf blinddruk maken

Door de ergonomische vorm van onze Trodat preegstempels ligt deze aangenaam in de hand en door het lichte gewicht is deze blinddrukstempel gemakkelijk mee te nemen. Onze hand blinddrukstempel is geschikt voor op papier met een gramsgewicht van 70 – 120grs. Heeft u een zwaarder document dan kunt u deze ook voorzien van een speciale sticker met een blinddruk. Kijk daarvoor bij onze categorie blinddrukstempel accessoires. Wilt u zwaardere documenten van een preeg voorzien, neem dan even contact met ons op. Blinddrukstempels zijn in principe altijd voor papier.

Blinddrukstempels worden ook vaak aangeschaft om wenskaarten of uitnodigingen voor een bruiloft te maken. Daarnaast is een blinddrukstempel een heel origineel cadeau om te geven.

 

ZELF BLINDDRUK MAKEN

Een preeg stempel is zeker geen overbodige luxe voor uw zaak, want het is de beste manier om uw papieren te bestempelen. Een reliëfafdruk geeft een professionele indruk. Hierdoor nemen klanten uw zaak serieus. Wilt u ook graag een preegstempel laten maken? Hieronder vertellen wij u alles over de handige preeg stempel!


Maak een perfecte blinddruk

De Trodat blinddruktang in combinatie met de gravure is voorzien van positioneringspijlen voor een preeg op de juiste plek. Voor de preeg platen waarin de positieve en de negatieve tegenhanger wordt gelaserd, wordt een Delrin kunststof gebruikt. Deze twee platen worden na het laseren nauwkeurig in de blinddruktang gelijmd.

 

ONTDEK DE VELE VOORDELEN VAN EEN PREEGTANG

Een preegtang of preeg stempel heeft heel wat voordelen. Het is niet voor niets dat het vaak voor zakelijke doeleinden gebruikt wordt. Met dit soort stempel kunt u namelijk droogstempelen. Dit is een bijzondere manier om een stempelafdruk op uw papieren te plaatsen. Er wordt bij deze methode geen inkt gedrukt, in plaats daarvan komt uw logo of tekst in reliëf op uw papieren te staan. Ideaal als u een professionele indruk wilt maken!

De preeg stempel wordt vooral gebruikt bij waardepapieren, zoals notariële aktes, maar u kunt hem ook voor allerlei andere papieren gebruiken. Het is zelfs aan te raden om dit te doen, want met een preegtang afdruk straalt uw bedrijf meer klasse uit. Dat komt uiteraard alleen maar ten goede van uw bedrijfsnaam!

Er is nog een ander groot voordeel van preeg stempels: vervalsen is bijna onmogelijk, want de stempel is onuitwisbaar. Door uw papieren te bestempelen met een preeg stempel vermijdt u dus heel wat problemen.

 

HOE WERKT EEN PREEGSTEMPEL?

Wilt u een preegstempel laten maken? Dan is het handig dat u eerst weet hoe dit soort stempels precies werkt. Zo kunt u meteen een afdruk met uw preegstempel maken zonder gedoe! Moeilijk is het niet, u kunt de werking van de stempel een beetje vergelijken met die van een nietmachine. Het papier waarop u een afdruk wilt maken legt u gewoon tussen de drukplaten. Vervolgens drukt u de hendel stevig naar beneden, waarna u een mooie reliëfafdruk krijgt. Meer hoeft u niet te doen! 

 

EENVOUDIG EEN EIGEN PREEG LATEN MAKEN

In onze webshop kunt u eenvoudig een preeg laten maken. U kunt bijvoorbeeld een preegstempel met logo creëren of een andere preegstempel met eigen ontwerp. Het aantrekkelijke van een preegstempel maken in onze webshop is dat het erg eenvoudig is. U hoeft hiervoor gewoon het juiste model te kiezen en vervolgens rechts op "Upload" of op "Of kies een template" te klikken. De rest wijst zichzelf! 

Als het dan toch niet lukt om een preegstempel te maken, kunnen wij u advies geven. Aarzel dus niet om uw preegstempel met logo of andere preegstempel met eigen ontwerp te maken! 

 

EEN PREEG STEMPEL VOOR HOBBY PLEZIER

Hoewel een preegtang vooral voor zakelijke toepassingen gebruikt wordt, is het ook een handige tool voor particulieren. U kunt bijvoorbeeld een preegstempel laten maken om te gebruiken voor creatieve doeleinden. Denk daarbij aan het versieren van wenskaartjes of cadeauverpakking. Zo geeft u uw dierbare een nog persoonlijker en mooier geschenk! 

 

PREEG STEMPELS: MAAK UW KEUZE UIT DIVERSE MODELLEN

Preegstempels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Hoe groot uw stempel moet zijn, hangt af van hoe groot u de reliëfafdruk op uw papieren wilt. Daarnaast zijn er verschillende kleuren en soorten om uit te kiezen. Zo hebben wij bijvoorbeeld een roze preegstempel die heel leuk is om cadeau te geven! 

Als u met een preegstempel een logo wilt drukken op dikker papier, kiest u het best een zwaarder model uit waarmee u veel kracht kunt zetten. Het is dus belangrijk om hier rekening mee te houden!

 

HOOGWAARDIGE PREEGSTEMPELS KOPEN BIJ STEMPELFABRIEK.NL

Wilt u graag een preegstempel laten maken op maat? Dan kunt u dit eenvoudig bij Stempelfabriek.nl! Door bij ons uw preegtang te kopen, bent u bovendien altijd zeker van de beste kwaliteit. Dat bespaart u op termijn heel wat geld! 

Heeft u ook brandstempels of andere soort stempels nodig? Dan vindt u ook deze terug in ons assortiment. Dat is erg fijn, want door al uw stempels te kopen op één plaats, spaart u nog meer geld uit. Als u het zichzelf dus makkelijk en goedkoop wilt maken, hoeft u niet langer te twijfelen. Een preegstempel maken in onze webshop is dan de beste keuze!