• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Ex-libris stempel

Ex libris stempel voor een familiewapen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ex libris stempel te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met een zelf-inktende stempel zijn, maar ook een houten handstempel met een los inktkussen of een blinddruktang. De laatst genoemde wordt het meest gekozen, met een blinddruktang druk je het ontwerp als het ware in het papier en komt het ontwerp uit het papier. Je dient met de blinddruktang wel rekening te houden dat het ontwerp niet al te gedetailleerd wordt. Wanneer je een blinddruktang kiest heeft het papier namelijk ruimte nodig om het ontwerp te kunnen, wanneer er te veel detail in zit vloeit het in elkaar over en is het resultaat niet naar wens. Zekerheid over de haalbaarheid van het ontwerp? Schroom niet en stuur je ontwerp gerust naar ons toe op verkoop@stempelfabriek.nl. Wij werpen dan een blik op het ontwerp en zullen je voorzien van eventuele feedback.

  • Kijk bij onze Ex-libris stempels en kies er één uit.
  • Of kijk bij onze andere stempels. Alle stempels zijn geschikt voor Ex libris.
  • Ontwerp je stempel online met behulp van onze "creator".
  • Controleer de drukproef door deze uit te printen.
  • Bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur gaan dezelfde dag nog op de post.
     

Alle andere stempels:

Stempels maken
 

Wat is ex libris precies?

Een ex libris stempel is een afdruk die men in de meeste gevallen plaatst in een boek. Het is vaak een naam of een emblematische afbeelding. De afbeelding die gebruikt wordt is vaak sterk verbonden met de eigenaar. Soms vermeldt de ex libris ook wel eens een persoonlijke tekst of een motto die persoons gebonden is. Ex libris betekent letterlijk “uit de boeken”. Het liefst wilt je je boek niet uitlenen, hooguit aan een naaste vriend. Om er zo maar wat met een balpen in te zetten is ook zo wat. Kies voor ex libris.

Ex libris online bestellen

Wanneer je kiest voor een ex libris zijn er dus diverse modellen mogelijk. Je kunt gaan voor een zelf-inktende stempel, wij plaatsen op een kunststof montuur het door jouw gewenste ontwerp, vervolgens zet je in één afdruk het ontwerp op de pagina waar je maar wenst. Wanneer je kiest voor een ex libris stempel van Stempelfabriek kun je er vanuit gaan dat wij je order met alle zorgvuldigheid in productie zetten. Daarnaast is het zo; vóór 15:00 uur bestelt op werkdagen, dan heb je de bestelling de volgende werkdag in huis. Profiteer dus snel en kies voor een ex libris stempel van Stempelfabriek.nl.