• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Eos 45 voorbeïnkte inktende stempel

EOS 45

EOS 45. Max. 6 regels. Geschikt voor ca 20.000 afdrukken.

Afdrukformaat: 82 x 25mm

59,27 Excl. btw
71,72 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

 • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Creëer professionele afdrukken met de Colop EOS 45 stempel

Personaliseer met uw eigen tekst en/of logo!

 

Productomschrijving: 

De Colop EOS 45 stempel is een hoogwaardige zelfinktende stempel die perfect is voor kantoorgebruik en andere professionele toepassingen. Met de mogelijkheid om uw eigen tekst en/of logo toe te voegen, kunt u een gepersonaliseerde stempel creëren die naadloos aansluit bij uw zakelijke behoeften.

 

Kenmerken:

 • Zelfinktende stempel met een uniek ontwerp: De EOS 45 stempel bevat geen traditioneel inktkussentje maar een innovatieve foamlaag met hoogwaardige inkt. Hierdoor levert de stempel telkens weer scherpe, heldere afdrukken.
 • Langdurige levensduur: De EOS 45 stempel is ontworpen om tot wel 20.000 afdrukken mee te gaan, wat zorgt voor langdurige prestaties en betrouwbaarheid. Na deze indrukwekkende levensduur kan de stempel eenvoudig worden bijgevuld met de speciale EOS inkt.
 • Veelzijdigheid in kleur: U kunt kiezen uit een scala aan kleuren voor de EOS inkt, waaronder zwart, blauw, rood en groen. Hierdoor kunt u uw afdrukken aanpassen aan uw huisstijl of persoonlijke voorkeuren.
 • Geschikt voor diverse papiersoorten: In tegenstelling tot veel andere zelfinktende stempels, kan de EOS inkt vaak ook op gladde papiersoorten, zoals MC papier, worden gebruikt. Dit biedt extra flexibiliteit bij het stempelen.
 • Snelle levering: De EOS 45 stempel wordt binnen 1 tot 2 dagen geleverd, zodat u snel aan de slag kunt met uw gepersonaliseerde stempel.
 • Handtekening, tekst, logo of afbeelding: Als u een handtekeningstempel of een stempel met uw eigen tekst, logo of andere afbeelding wilt, kunt u deze eenvoudig uploaden in onze creator om uw unieke stempel te ontwerpen.
 • Afdrukformaat: De EOS 45 heeft een ruim afdrukformaat van 82x25mm, wat voldoende ruimte biedt voor diverse toepassingen.
 • Handig afdekkapje: De stempel is voorzien van een afdekkapje aan de onderzijde, waarmee u de stempel kunt beschermen tegen stof en slijtage. Vergeet niet om de stempel altijd af te sluiten met het afdekkapje na gebruik.

 

Met de Colop EOS 45 stempel kunt u met gemak professionele, scherpe afdrukken maken voor allerlei zakelijke doeleinden. Wees creatief, kies uw eigen tekst en/of logo, en ervaar het gemak en de duurzaamheid van deze hoogwaardige zelfinktende stempel. Bestel vandaag nog en ontdek zelf de vele voordelen van de Colop EOS 

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.