• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

DHW stempels

Alcohol stempels

Alcohol stempels: de oplossing van discotheken, festivals en andere gelegenheden waar jongeren uitgaan.

Jongeren onder de 18 jaar niet naar binnen laten gaan is vaak geen optie voor uitgaansgelegenheden. Ook kan je niet bij iedere bestelling om een identificatie vragen om te beoordelen of de besteller al 18 is. En wat als hij een biertje doorgeeft aan iemand die nog geen 18 jaar is? Polsbandjes is een oplossing maar die kunnen vaak van de één naar de ander worden doorgegeven.

Moet de inkt goed blijven zitten en ook als de handen nat geworden zijn van het wassen of van het bier? Kies dan voor een handstempel in combinatie met een StazOn stempelkussen. In dit kussen zit inkt op basis van vluchtige stoffen. Droogt dus erg snel maar het kussen kan ook snel uitdrogen. Bestel voor de zekerheid een reserveflesje StazOn extra erbij en sluit het kussen zodra het niet gebruikt wordt.

  • Maak een keuze uit één van de stempels
  • Ontwerp online uw stempel
  • Beoordeel de drukproef en na goedkeuring bestel uw horeca stempel
  • Levertijd 1 à 2 werkdagen

 

Extra flesje StazOn inkt:

Stempelinkt StazOn

Een hele oplossing is om aan de ingang gebruik te maken van een stempel

De afdruk zet je aan de bovenzijde van de hand waardoor iedereen kan zien of degene, die een bestelling doet of drinkt, boven de 18 jaar is.

Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Een zelf-inktende stempel is het gemakkelijkst maar heeft inkt op waterbasis. Deze was je gemakkelijk af, kan vlekken als hij nat wordt en is daardoor ook overdraagbaar van de ene op de andere hand. Weliswaar in spiegelbeeld en minder duidelijk maar met 18 als opschrift valt dat in de drukte vaak niet op. Een beter alternatief is de gewone handstempel met daarbij een sneldrogend stempelkussen met StazOn inkt. Deze inkt droogt direct en geeft na droging geen vlekken. De StazOn inkt is ook moeilijk te verwijderen en blijft dus de hele avond zichtbaar. Er zijn verschillende kleuren inkt verkrijgbaar. Een nadeel van deze inkt is dat de inkt snel droogt omdat hij op alcoholbasis is. Het kussen moet indien het niet gebruikt wordt gesloten zijn. Er zijn wel navulflesjes te koop.