HELPDESK
085 4874987
Vandaag bereikbaar
van 08.00-22.00 uur
MIJN WINKELWAGEN
€ 0,00 (0 artikelen)
Datumstempels zelfinktend

Datumstempels zelfinktend


Datumstempel voor uw administratie.

Diverse datumstempels van allerlei merken met inkt op waterbasis. Alleen met datum of in combinatie met uw eigen gewenste tekst(en). Geschikt voor de administratie.
Online zelf deze stempel ontwerpen is een peulenschil.
Heeft u vragen? Chat, bel of mail ons dan.

Colop Printer datumstempel

Trodat Printy datumstempel

Colop Classic datumstempel

Colop Expert datumstempel

Trodat Professional datum

Woord/datum stempels

Dubbele datum stempels

Alleen datum

Datumstempel met tekst bestellen

Hier vindt u een uitgebreide keuze in datumstempels. De Colop Printer is een kunststof model voor licht kantoor gebruik. Van hetzelfde merk Colop is er ook de Classic lijn en eXpert lijn. Dit zijn robuuste stempels die of gedeeltelijk uit kunststof en metaal of helemaal uit metaal bestaan. Samen met de Trodat Professioanl zijn dit de meest geschikte datumstempels voor frequent gebruik. De Trodat Printy is weer vergelijkbaar met de Colop Printer. Colop en Trodat zijn beide topmerken.

Datumstempels met standaard teksten of alleen de datum

De woord/datumstempel is een combinatie van datum en enkele standaard teksten die veel gebruikt worden. Deze stempel is ideaal voor de boekhouding c.q. administratie. Tenslotte is er nog een datumstempel met 2 data naast elkaar of een enkele datumstempel. Al deze stempels zijn doordraaubaar zodat u zelf de datum kan instellen, zijn zelf-inktend en erg handig in gebruik.