• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Boekstempel

Boekstempel laten maken

Een boekstempel of ex libris stempel is erg handig voor privégebruik of als u een eigen zaak heeft, want het biedt u tal van voordelen. Bent u benieuwd naar hoe deze handig tool uw leven eenvoudiger maakt? Lees dan snel verder, hieronder komt u er alles over te weten! 

Wij hebben preegstempels als boekstempel maar u kunt ook kiezen voor een inktstempel. Een zelf-inktende stempels of een handstempels met een StazOn inktkussen.

  • Kies een stempeltype uit
  • Kies vervolgens het juiste formaat
  • Ontwerp online uw boekstempel
  • En bestel. Levertijd ca 1 à 2 werkdagen

 

Stempels maken

Blinddrukstempels

 

Een boekstempel is een handige tool waarmee u eenvoudig afdrukken kunt maken op uw boeken. Dit heeft als voordeel dat iedereen meteen ziet tot wie ze behoren. Dat is niet alleen handig voor bibliotheken, maar ook voor allerlei andere bedrijven en organisaties.

Eigenlijk komen ze bijna overal van pas, want in de meeste bedrijven wordt er weleens een boek of map uitgeleend aan de werknemers. Door er een stempelafdruk in te plaatsen, raakt u uw dierbare boeken nooit meer kwijt! 

 

Stempels voor boeken: ontdek de verschillende soorten

Als u een boekstempel wilt kopen, moet u natuurlijk eerst weten welke stempel voor u de beste keuze is. Er zijn namelijk heel wat verschillende soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld reliëfstempels die een mooie inktloze afdruk nalaten, maar u kunt ook kiezen voor een handstempel in combinatie met een inktkussen of een zelfinktende stempel. 

Welke stempel u precies nodig heeft, hangt van het doel af. Voor belangrijke boeken en papieren gebruikt u bijvoorbeeld het best een blinddrukstempel. Dit soort stempel zorgt namelijk voor een mooie verhoging in papier en geeft het hierdoor een zakelijke uitstraling. Een zelfinktende stempel is vooral handig, omdat het u tijd bespaart en met een handstempel en stempelkussen kunt u heel nauwkeurig een prachtige inktafdruk in uw boeken plaatsen.

 

Eenvoudig uw eigen boekstempel maken

Het patroon van uw stempel kunt u in onze webshop makkelijk zelf laten ontwerpen. U kunt bijvoorbeeld uw bedrijfslogo op de stempelplaat laten zetten, maar u kunt ook kiezen voor een mooie tekst of uw gegevens. De keuze is volledig aan u! 

Het ontwerpen van uw stempel is in onze webshop bovendien erg eenvoudig. U hoeft hiervoor alleen uw favoriete model uit te kiezen en vervolgens op "Personaliseer" te klikken. Daarna kan u uw eigen ontwerp of template uploaden. Het wijst zichzelf uit! Uiteraard kunt u ons ook altijd om advies vragen als dat nodig is. Wij helpen u graag!

 

Boekstempel kopen bij Stempelfabriek.nl

Als u ook graag wilt een boekstempel kopen, is Stempelfabriek de beste plek om dit te doen. Wij bieden u namelijk steeds de beste kwaliteit aan de scherpste prijs. Bovendien vindt u in ons assortiment altijd wat u zoekt. Bekijk dus snel ons aanbod en maak het uzelf binnenkort heel wat makkelijker!