• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
  • Whatsapp met Stempelfabriek

Ex libris stempel - een ruim aanbod

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ex libris stempel te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met een zelf-inktende stempel zijn.

Ex libris stempel voor een familiewapen

Er zijn verschillende mogelijkheden om een ex libris stempel te plaatsen. Dit kan bijvoorbeeld met een zelf-inktende stempel zijn, maar ook een houten handstempel met een los inktkussen of een blinddruktang. De laatst genoemde wordt het meest gekozen, met een blinddruktang drukt u het ontwerp als het ware in het papier en komt het ontwerp uit het papier. U dient met de blinddruktang wel rekening te houden dat het ontwerp niet al te gedetailleerd wordt. Wanneer u een blinddruktang kiest heeft het papier namelijk ruimte nodig om het ontwerp te kunnen, wanneer er te veel detail in zit vloeit het in elkaar over en is het resultaat niet naar wens. Zekerheid over de haalbaarheid van het ontwerp? Schroom niet en stuur uw ontwerp gerust naar ons toe op verkoop@stempelfabriek.nl. Wij werpen dan een blik op het ontwerp en zullen u voorzien van eventuele feedback.

Wat is ex libris precies?

Een ex libris stempel is een afdruk die men in de meeste gevallen plaatst in een boek. Het is vaak een naam of een emblematische afbeelding. De afbeelding die gebruikt wordt is vaak sterk verbonden met de eigenaar. Soms vermeldt de ex libris ook wel eens een persoonlijke tekst of een motto die persoons gebonden is. Ex libris betekent letterlijk “uit de boeken”. Het liefst wilt u uw boek niet uitlenen, hooguit aan een naaste vriend. Om er zo maar wat met een balpen in te zetten is ook zo wat. Kies voor ex libris.

Ex libris online bestellen

Wanneer u kiest voor een ex libris zijn er diverse modellen mogelijk zoals eerder in dit artikel al vermeld. U kunt gaan voor een zelf-inktende stempel, wij plaatsen op een kunststof montuur het door u gewenste ontwerp, vervolgens zet u in één afdruk het ontwerp op de pagina waar u maar wenst. Wanneer u kiest voor een ex libris stempel van Stempelfabriek kunt u er vanuit gaan dat wij uw order met alle zorgvuldigheid in productie zetten. Daarnaast is het zo; vóór 15:00 uur bestelt op werkdagen, dan heeft u de bestelling de volgende werkdag in huis. Profiteer dus snel en kies voor een ex libris stempel van Stempelfabriek.nl

Aanraders voor Ex libris

Tags:
Deel dit artikel
Papieren tassen stempelen
Papieren tassen stempelen

Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic. Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic.

Online je eigen Firma stempel bestellen
Online je eigen Firma stempel bestellen

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. 

Deel dit artikel