• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Printy 4816/DD

Trodat Printy 4816/DD

Trodat Printy 4816/DD. Zelfinktende stempel met dubbele datum naast elkaar.

20,87 Excl. btw
25,25 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Trodat Printy 4816/DD. Zelfinktende stempel met dubbele datum naast elkaar.


De Trodat Printy 4816/DD is een zelf-inktende dubbele datumstempel die ontworpen is om efficiëntie en gebruiksgemak te bieden voor diverse administratieve doeleinden. Met zijn unieke functionaliteit van twee dubbele datums naast elkaar, is deze stempel een handig hulpmiddel voor kantoren, bedrijven en organisaties die regelmatig documenten moeten stempelen met datums.

 

De belangrijkste kenmerken van de Trodat Printy 4816/DD maken het een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar betrouwbaarheid en duurzaamheid. Met een afdrukhoogte van 4 mm biedt deze stempel heldere, goed leesbare datums, waardoor documenten gemakkelijk te archiveren en te beheren zijn. Bovendien is de stempel gebruiksvriendelijk, waardoor zelfs nieuwe gebruikers snel vertrouwd raken met de bediening ervan.

 

Een van de voordelen van de Trodat Printy 4816/DD is het ingebouwde inktkussentje, dat maar liefst 4.000 tot 7.000 afdrukken meegaat voordat het moet worden vervangen. Dit zorgt voor een langdurige en consistente prestatie, zelfs bij veelvuldig gebruik. En wanneer het inktkussentje uiteindelijk aan vervanging toe is, is het eenvoudig te verwisselen, waardoor de stempel snel weer operationeel is.

 

Wat deze stempel nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om het stempelkussen zelf te vervangen. Dit biedt gebruikers een kosteneffectieve oplossing op lange termijn, aangezien ze niet afhankelijk zijn van dure vervangingsservices. Met de keuze uit verschillende kleuren inktkussentjes - zwart, blauw, rood en groen - kunnen gebruikers de stempel aanpassen aan hun specifieke behoeften en voorkeuren.

 

De Trodat Printy 4816/DD staat bekend om zijn topkwaliteit en betrouwbaarheid, zelfs bij intensief en veelvuldig gebruik. Of het nu gaat om dagelijkse administratieve taken, documentbeheer, of het markeren van belangrijke datums op documenten, deze stempel levert consistent uitstekende resultaten.

 

Met zijn combinatie van gebruiksgemak, duurzaamheid en veelzijdigheid, blijft de Trodat Printy 4816/DD een populaire keuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige dubbele datumstempel voor professioneel gebruik.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.