• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Colop Mini Printer S120

Colop Printer S120/D met Franse datum

Franse datum eenvoudig op papier zetten? Doe dit met een zelf-inktende stempel.

7,62 Excl. btw
9,22 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Ontdek de Colop Printer S120/D (Franse datum)

Ontdek de Colop Printer S120/D (Franse datum), een hoogwaardige zelfinktende stempel die ontworpen is voor het moeiteloos markeren van datums in het Frans. Met zijn duurzame materialen en betrouwbare prestaties, biedt deze stempel een eenvoudige en efficiënte oplossing voor zakelijke en persoonlijke datumeringsbehoeften.

De Colop Printer S120/D is uitgerust met een nauwkeurig en duidelijk Frans datumsysteem, waardoor het gemakkelijk is om belangrijke data te markeren. Het ergonomische ontwerp en de soepele bediening maken de stempel gebruiksvriendelijk, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Deze veelzijdige stempel is perfect voor zakelijke documenten, notities, ontvangstbewijzen en administratieve taken. Door het professionele karakter zorgt de Colop Printer S120/D voor een nette uitstraling op elk document.

Vereenvoudig uw datumeringsproces en voeg gemak toe aan uw dagelijkse taken met de Colop Printer S120/D (Franse datum). Bestel vandaag nog en ervaar de precisie en efficiëntie die deze stempel te bieden heeft.

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.