• Voor 15.00 besteld, vandaag verstuurd.
  • Producten direct uit voorraad leverbaar.
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

Lakstempel met ontwerp op maat

U kent ze vast wel, de authentieke lakstaven die bekend staan voor het kenmerken van echtheid aan documenten. Met trots delen wij u mee dat wij van Stempelfabriek.nl u hiervan vanaf vandaag in kunnen voorzien.

Een lakstempel is een reliëfafdruk van bijvoorbeeld een initiaal, een familie wapen of een bepaald symbool. In het verleden werden deze lakstempels voornamelijk gebruikt voor het zegelen van brieven, enveloppes en overeenkomsten. Door middel van een lakstempel kon u vervolgens zien van wie een brief afkomstig was.

Er zijn verschillende manieren om een lakstempel in gebruik te nemen. De ene manier vergt wat meer tijd als de andere. Verschillende factoren spelen hier in mee, denk hierbij aan de hulpmiddelen die u tot uw beschikking heeft maar ook welke laksoort u gebruikt.

lakstempel afdruk Lakzegel op fles
Scherpe lakstempel afdruk gemaakt met een lakstempel met eigen ontwerp Mooie lakzegel op flesWat een vrij eenvoudige manier is om zegels te maken is met lakstaven. Een lakstaaf smelt je boven een vlam of boven bijvoorbeeld een waxinelichtje. Wanneer u eenmaal aan de slag gaat met een lakstempel is het verstandig om niet te lang te wachten met het plaatsen van de zegel in de gesmolten lak. Als deze lak gedroogd is wordt het lastiger om deze te zetten. Plaats de stempel dus zo spoedig mogelijk na het verdelen van de warme lak en laat hem hier enige tijd in staan tot de lak opgedroogd is.

Met ons Gutenberg lakstaven aanbod heeft u de mogelijkheid om in verschillende kleuren een haarscherp eindresultaat te behalen met uw lakstempel. De kleuren rood, goud, zilver, koper en zwart behoren tot de mogelijke kleuren van ons.

Wij bieden de mogelijkheid om een lakstempel te bestellen in verschillende formaten. Deze maten variëren van ⌀15 mm doorsnede tot ⌀45 mm doorsnede. Al onze lakstaven zijn voorzien van een houten handgreep in een mahoniekleur.

Mocht u nog relevante vragen omtrent het aanbod lakstempels en lakstaven, aarzel dan niet en neem gerust contact op met ons. Wij staan u graag te woord over de werking van onze lakstaven.

Tags:
Online je eigen Firma stempel bestellen

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. 

Deel dit artikel
Nieuw: de COLOP E-mark - Full color stempelen

Met de Colop E-Mark kan je 4 verschillende full color stempelafdrukken in de electronische stempel opslaan en apart van elkaar afdrukken.

Deel dit artikel