• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

Nieuw: de COLOP E-mark - Full color stempelen

Met de Colop E-Mark kan je 4 verschillende full color stempelafdrukken in de electronische stempel opslaan en apart van elkaar afdrukken.

E-Mark digitale full color stempel

E-Mark is een afkorting van Electronische Markering. Dus geen stempel? Ja, toch wel een beetje. Met de Colop E-Mark kan je 4 verschillende full color stempelafdrukken in de electronische stempel opslaan en apart van elkaar afdrukken. Een normale stempelafdruk heeft altijd slechts 1 kleur maar met de COLOP E-Mark kan je full color afdrukken maken.

Stempel full color met wisselende teksten

De E-Mark en de bijbehorende gratis E-Mark app zijn een geweldige tool voor veelvuldig en veelzijdig gebruik, zowel op kantoor, in de winkel, in het magazijn of onderweg. De app is gratis te downloaden en met deze app E-mark full color stempel ontwerp je de mooiste stempelafdrukken. De E-Mark kan wel tot 4 verschillende full color stempelafdrukken tegelijkertijd opslaan. En wil je een andere tekst dan verwijder je er één en vervangt je die voor een andere tekst. Dit kan je zo vaak doen als nodig is.

Full Color Stempelafdrukken

De E-Mark heeft een losse cartridge die wel 5000 afdrukken meegaat bij een inktbezetting van 15%. Deze cartridge is gemakkelijk te vervangen. Een afdruk maken is heel gemakkelijk. Zodra je een keuze hebt gemaakt en de afbeelding zit in de Colop E-Mark stempel dan beweeg je de E-Markt langzaam van links naar rechts over het papier en zolang je contact houd blijft de E-Markt afdrukken totdat de gehele afdruk erop staat. Zo kan je ook 4 verschillende afdrukken onder elkaar zetten die samen 1 geheel vormen. De mogelijkheden met de E-Mark zijn legio.

De COLOP E-mark en haar accessoires

Meerkleurenstempel met inkt op waterbasis

De E-Markt is in 2019 op de markt gekomen als eerste revolutionaire electronische stempel. De inkt in deze stempel is op waterbasis. Dit betekend dat de inkt niet droogt op gladde, non-poreuze oppervlakten. Dit in tegenstelling dat vaak beweert wordt door overenthousiaste marketing mensen in allerlei filmpjes. Op dit moment bestaat er geen electronische stempel met sneldrogende inkt voor op gladde oppervlakten. Wij hechten er veel waarde aan om de klant goed en eerlijk te informeren vandaar deze waarschuwing. De planning is dat er eind 2020 een E-Mark model op de markt komt die wel op de meeste gladde oppervlakten kan stempelen. Met de E-Mark stempel zoals die nu aangeboden wordt kan je stempelen op (niet glad) papier, karton en eigenlijk alles waarop je ook met een gewone stempel kan afdrukken. Ook op de meeste kartonnen dozen kan je een afdruk maken.

Digitale full color stempels voor onderweg of in de werkplaats

De digitale full color stempel E-Mark werkt op een batterij. Hierdoor is deze stempel gemakkelijk in het bedrijf mee te nemen om b.v. dozen te markeren of voor onderweg. Zo kan je ook in het magazijn met de E-Markt QR codes of barcodes genereren.

Inspiratie wat je kan doen met de Colop E-Mark stempel

Er zitten 2 hele grote voordelen aan deze E-Mark stempel.

 1. De afdrukken kunnen in full color
 2. Je kan de afdrukken met de handige app steeds weer veranderen en je kan er 4 tegelijk opslaan.


Wat kan je zoal doen met de E-Mark?

 • Door de teksten en of afbeeldingen steeds weer aan te passen kan je met 1 stempel steeds weer opnieuw producten personaliseren.
 • Kraft dozen of zakken (zonder gladde toplaag) bestempelen met je bedrijfsgegevens, maar je kan er ook een steeds weer wisselende reclameboodschappen bij zetten of port betaald.
 • Enveloppen bestempelen met de afzender inclusief logo. Handig voor als je meerdere soorten enveloppen gebruikt, een klein aantal nodig hebt of de drukkosten uit wil sparen.
 • Zelf cadeau papier stempelen. Door een leuke afbeelding met een beweging van links naar rechts en dan horizontaal herhalen af te stempelen kan je zelf cadeau papier maken met steeds weer wisselende items aan het jaargetij aangepast en gepersonaliseerd.
 • Voor bloemen of cadeautjes kan je speciale lintjes personaliseren en een afdruk hierop maken met de E-Markt.
 • Voor de boekhouding heb je nu nog maar 1 stempel nodig met alle afdrukken die je gebruikt. Dat kan incl een datum of tijdsaanduiding, zie onze specificaties E-Mark hieronder.
 • Op cadeaubonnen om deze te activeren,.
 • En zo zijn er nog legio andere toepassingen met de E-Mark.

Specificaties E-Mark, Electronische Full Colop Stempel

Zie voor alle specificaties https://www.stempelfabriek.nl/stempels-maken/elektronische-full-color-stempel.html 

 

Tags:
Deel dit artikel
Brandstempel laten maken
Brandstempel laten maken

Stempelfabriek.nl is gespecialiseerd in het maken van brandstempels op maat.
Wij leveren hiervoor allerlei verschillende formaten electrische brandstempels met, indien nodig, een warmteregelaar

Papieren tassen stempelen
Papieren tassen stempelen

Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic. Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic.