• Op werkdagen vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post.
 • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
 • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
 • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 • Whatsapp met Stempelfabriek

BTW-nummer wijzigen op uw stempel

De Belastingdienst is druk bezig om het huidige BTW-nummer van zzp’ers te veranderen naar een nummer dat niet meer te herleiden is naar een persoon.

Nieuw BTW-nummer? – Wijzig uw stempel met korting

De Belastingdienst is druk bezig om het huidige BTW-nummer van zzp’ers te veranderen naar een nummer dat niet meer te herleiden is naar een persoon. Wij bieden de mogelijkheid om met korting het BTW nummer te wijzigen voor uw stempels door middel van een stempelplaatje of met een volledig nieuwe stempel. Profiteer met de code “BTWnummer2020” van 20% korting op onze stempels en stempelplaatjes. De belastingdienst heeft gekozen voor een oplossing waarmee je in de praktijk dus eigenlijk 2 BTW-nummers gaat gebruiken. Het huidige nummer wordt gebruikt binnen de belastingdienst voor de aangifte van de omzetbelasting. De nieuwe die worden verstrekt zijn voor facturen, websites en handel. Vervang dus vandaag nog je huidige stempel met correcte inhoud en ontvang hier een mooie korting op.

U heeft een stempel liggen, wat dient u te doen?

Wanneer u een stempel heeft liggen dan heeft u de mogelijkheid hier een nieuw stempelplaatje voor aan te schaffen. Met een stempelplaatje veranderd u de inhoud van de afdruk. Het stempelplaatje is aan de onderzijde van de stempel eenvoudig te verwijderen. De nieuwe, met het nieuwe ontwerp, plaatst u eenvoudig op de plek waar de foutieve zat. Wij hebben voor alle stempels oplossingen als het gaat om het stempelplaatje. Wanneer u er voor kiest om het stempelplaatje te vervangen adviseren wij ook om het inktkussentje te vervangen. Wanneer u alleen het stempelplaatje vervangt heeft u kans dat het ontwerp niet helemaal goed op het papier komt aangezien het vorige ontwerp wellicht nog in het inktkussentje staat gedrukt. Heeft u hulp nodig bij het ontwerp? Schroom niet en schakel onze klantenservice in. Wij helpen u graag met het opzetten van een vrijblijvende opzet. Wanneer daar een akkoord op wordt gegeven nemen wij het via de mail in productie.

U heeft geen stempel, maar wenst er een met uw nieuwe BTW-nummer

Ook dan zijn er uiteraard mogelijkheden. Wij hebben diverse zelf-inktende stempels. Dit zijn stempels waarmee u in een druk aan de bovenzijde van de stempel een afdruk op papier zet. Hier staan uw bedrijfsgegevens met bijvoorbeeld een logo op. Bij ons heeft u de mogelijkheid om zelf een stempel te ontwerpen. Een van de meest gekozen modellen voor een stempel met afdruk van de bedrijfsgegevens zijn de Colop Printer Line modellen. Start dus nu snel met het ontwerpen van je eigen stempel. Mocht u hulp nodig hebben, laat het dan gerust weten. Onze klantenservice staat u graag te woord.

Meest gekozen voor bedrijfsgegevens afdruk
 1. Colop Printer 05
  Colop Printer 05

  Formaat: 15 x 6mm

  € 13,20 excl. B.T.W. € 15,97 incl. B.T.W.
 2. Colop Printer 40 Green Line - Stempelfabriek.nl
  Colop Printer 50 Green Line G7

  Formaat: 69 x 30mm

  € 29,50 excl. B.T.W. € 35,70 incl. B.T.W.
 3. Colop Printer 40 G7
  Colop Printer 40 G7

  Formaat: 59 x 23mm

  € 25,20 excl. B.T.W. € 30,49 incl. B.T.W.
 4. Colop Printer 30 G7
  Colop Printer 30 G7

  Formaat: 47 x 18mm

  € 21,30 excl. B.T.W. € 25,77 incl. B.T.W.

Tags:
Deel dit artikel
Papieren tassen stempelen
Papieren tassen stempelen

Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic. Papieren draagtassen of papieren zakken zijn heel eenvoudig te bestempelen. Dit geeft een speciale uitstraling en is veel milieuvriendelijker dan plastic.

Online je eigen Firma stempel bestellen
Online je eigen Firma stempel bestellen

In veel gevallen is er een firma stempel nodig voor het afstempelen voor officiële / belangrijke documenten. 

Deel dit artikel