• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Gratis bezorging vanaf €75,00 Excl. BTW in NL
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.30-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl

DHW stempels / NIX18 Stempels

Alcohol stempels: de oplossing van discotheken, festivals en andere gelegenheden waar jongeren uitgaan.

Jongeren onder de 18 jaar niet naar binnen laten gaan is vaak geen optie voor uitgaansgelegenheden. Ook kan je niet bij iedere bestelling om een identificatie vragen om te beoordelen of de besteller al 18 is. En wat als hij een biertje doorgeeft aan iemand die nog geen 18 jaar is? Polsbandjes is een oplossing maar die kunnen vaak van de één naar de ander worden doorgegeven.

 

Een hele oplossing is om aan de ingang gebruik te maken van een stempel.

De afdruk zet je aan de bovenzijde van de hand waardoor iederen kan zien of degene, die een bestellings doet of drinkt, boven de 18 jaar is.

Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden. Een zelfinktende stempel is het gemakkelijkst maar heeft inkt op waterbasis. Deze was je gemakkelijk af, kan vlekken als hij nat wordt en is daardoor ook overdraagbaar van de ene op de andere hand. Weliswaar in spiegelbeeld en minder duidelijk maar met 18 als opschrift valt dat in de drukte vaak niet op. Een beter alternatief is de gewone handstempel met daarbij een sneldrogend stempelkussen met StazOn inkt. Deze inkt droogt direct en geeft na droging geen vlekken. De StazOn inkt is ook moeilijk te verwijderen en blijft dus de hele avond zichtbaar. Er zijn verschillende kleuren inkt verkrijgbaar. Een nadeel van deze inkt is dat de inkt snel droogt omdat hij op alcoholbasis is. Het kussen moet indien het niet gebruikt wordt gesloten zijn. Er zijn wel navulflesjes te koop.

 

Tags:
Wat moet er op een bedrijfsstempel staan?
Wat moet er op een bedrijfsstempel staan?

Elke stempel is anders en ook iedere wens verschilt. Bent u opzoek naar een bedrijfsstempel dan zijn er echter richtlijnen voor de inhoud van de stempel. In dit artikel vertellen wij met wat voor opzet de stempels in praktijk het meest worden gebruikt en laten wij zien wat er op een bedrijfsstempel moet staan.

Deel dit artikel
Brandstempel laten maken
Brandstempel laten maken

Stempelfabriek.nl is gespecialiseerd in het maken van brandstempels op maat.
Wij leveren hiervoor allerlei verschillende formaten electrische brandstempels met, indien nodig, een warmteregelaar