• Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
Trodat Professional 5274

Trodat Professional 5274

Zelfinktende robuuste stempel (A-merk) voor max. 8 regels eigen tekst/logo.

Afdrukformaat: 60 x 40mm

77,01 Excl. btw
93,18 Incl. btw

Bestel gemakkelijk op rekening en betaal achteraf

site.Upload your own design

PDF - JPG - PNG - TIF - BMP - EPS - AI. Onze aanleveropties vind je hier.

Kies een template

  • Vóór 15.00 besteld, zelfde dag op de post. (ma/vr)
  • Helpdesk 7 dagen per week van 08.00-22.00
  • 085 487 49 87 / verkoop@stempelfabriek.nl
 

Voordelen van de Trodat Professional 5274

Duurzame stevig zelfinktende stempel Trodat Professional 5274. De tekstplaat van de stempel is max. 60x40 mm. Deze stempel kunt u online zelf ontwerpen d.m.v. onze eenvoudige ontwerpmodule. Gebruiksvriendelijke en duurzame stempelautomaat die vele jaren meegaat. Ingebouwd inktkussen, goed voor vele duizenden afdrukken. Kleur inktkussen is zwart. Voor andere kleuren zijn er losse inktkussentjes online te bestellen. Tekst en/of logo opdruk inbegrepen in de prijs. De stempeltekst is duidelijk leesbaar in het handige indexvenster van de Trodat Professional 5274. Met zijn duurzame constructie en gebruiksvriendelijke ontwerp is deze stempel een betrouwbare keuze voor dagelijks gebruik op kantoor, in de administratie of waar dan ook waar stempels nodig zijn. 

Hoogwaardige roestvrijstalen constructie: De stempel is gebouwd om lang mee te gaan, met materialen van topkwaliteit die bestand zijn tegen intensief gebruik.

Minimale trillingen & superieure ergonomie: Dankzij het ontwerp van de stempel ervaart u minimale trillingen en biedt het ergonomische ontwerp een comfortabele stempelervaring.

Soepelste stempelervaring & schoonste afdrukkwaliteit: Met de Trodat Professional 5274 krijgt u altijd een vlekkeloze, schone afdruk van hoge kwaliteit.

Eenvoudige en schone vervanging van inktcartridges: Het vervangen van het inktkussen is een eenvoudig proces dat geen geknoei met inkt met zich meebrengt.

CO2-neutraal product: De Trodat Professional 5274 is CO2-gecompenseerd, wat betekent dat het bijdraagt aan het bestrijden van klimaatverandering door investeringen in klimaatbeschermingsprojecten.

Individuele bedrijfspersonalisatie: Deze stempel biedt de mogelijkheid om uw bedrijfslogo of andere aangepaste details toe te voegen voor een persoonlijk tintje.

Sterk en duurzaam: Het stevige maar compacte ontwerp maakt deze stempel robuust en bestand tegen slijtage.

Nauwkeurige positionering van de afdruk: Dankzij het doorzichtige vlak onderaan de stempel kunt u precies zien waar de afdruk komt te staan, wat resulteert in een nauwkeurige positionering van de stempelafdruk.

Watergedragen stempelinkt: De inkt op waterbasis voldoet aan de vereisten voor onuitwisbaarheid volgens DIN ISO 14145-2.

 

Trodat 5274: Online stempelontwerp maken

Met onze handige online opmaakmodule kunt u de Trodat 5274 zelf vormgeven. Na het ontwerpen van uw stempel online kunt u een drukproef printen ter beoordeling. Deze drukproef is op ware afdrukformaat, zodat u ook de afmeting van uw stempelafdruk kunt beoordelen. Na goedkeuring kunt u de stempel bestellen en binnen 1 werkdag ontvangen.

 

CO2 neutraal: Trodat's visie op duurzaamheid

De Trodat Professional 5274 is een voorbeeld van Trodat's toewijding aan duurzaamheid. Als CO2-neutraal product draagt het bij aan de inspanningen om klimaatverandering tegen te gaan. Trodat investeert in Gold Standard VER-klimaatbeschermingsprojecten en zet zich in voor het verminderen van de ecologische voetafdruk van zijn producten.

 

Inkt en inkt gebruik

De Trodat Professional 5274 maakt gebruik van inkt op waterbasis, wat betekent dat deze alleen geschikt is voor standaard papier en niet op glad papier zal drogen. Voor glad papier wordt het gebruik van een handstempel met sneldrogende inkt zoals het StazOn inktkussen aanbevolen. Het maximale afdrukformaat van de stempel is 60x40mm of 8 regels tekst. U heeft de mogelijkheid om een logo op het stempelplaatje te laten zetten. De stempel wordt geleverd met zwarte inkt op waterbasis, maar er zijn ook blauwe, rode en groene inktkussentjes beschikbaar. Alle inkt is op waterbasis en geschikt voor alle (niet-gladde) papiersoorten.

 

Model kleiner dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5206

Model groter dan de Trodat Professional 5274: Trodat Professional 5208

Levering van uw stempel order

Voor 15.00 uur stempel besteld, dezelfde dag op de post.


Uitzonderingen:
 Mocht een stempel of stempelproduct uitzonderingsgewijs niet bij ons op voorraad zijn dan kan de levertijd iets langer zijn. In dat geval wordt dit altijd d.m.v. een e-mail aan u doorgegeven. Indien u een EOS stempel besteld dan kan het voorkomen dat i.v.m. de beïnkting de levertijd 1 dag langer is.

Onze brandstempels en lakstempels hebben ook een andere levertijd. Indien het bestandje is goedgekeurd is de levertijd voor de ALK Serie brandstempels is 1 à 3 werkdagen. De S serie en HLP Serie brandstempels hebben 5 tot 10 werkdagen levertijd. De lakstempels 1 à 3 werkdagen.